Bıçak Sanatı - Forum

ÇAKI - CRKT

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: ÇAKI - CRKT
« Yanıtla #20 : 01 Nisan 2015, 17:15:10 »
Çünkü paylaşmadığı modeller bi hayli kıymetli ve bu tasarımlarını kimseye kaptırmak istemez öyle değil mi ? Biz Türkiyemiz kaliteyi uygun fiyatlara kullansın özel tasarım ürün kullansın amacı ile buradayız. Amerikan firmasının paylaştığı modellerden de gelecek amerikan firması da bizi web sitesinde türkiye distribütörüm olarak yazacak bakalım o zaman siz şirketimize sahte diye söylemlerde bulunanlar bu sefer ne diyecek merak ettiğimiz bu.
Yazsın sonra gelin hadi bakalım.
Crkt,Sog,Buck firmalarına gerekli mailleri yollayacağımdan emin olabilirsiniz.Bakalım isim tescilleriniz iptal mi olacak yoksa sizin firmanızın adını distribütör listesine mi yazacak. ;)
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 17:17:20 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #21 : 01 Nisan 2015, 17:19:21 »
Eylem hocam gerekli prosedürü açıklamış reklam bedelini alalım. :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #22 : 01 Nisan 2015, 17:22:56 »
Merhaba arkadaşlar, CRKT Marka çakı almak istemezmiydiniz ?
Evet bu artık mümkün çünkü CRKT' yi Türkiye' ye getirdik. CRKT' nin genel çizgisi spor çakı, iş çakısı ve profesyonel çakı olarak geniş bir çeşitlilik sunuyor. Özel tasarımlar ve müthiş kalite ile ''Güven Elinde !. . '' Tüm ürünlerimiz orjinal, faturalı ve 2 yıl distribütör garantisi kapsamındadır. Ürün çeşitlerimizi incelemek ve satın almak için linke tıklamanız yeterli.

Web mağazası: www.crkt.com.tr

Yalnız, reklam ücrete tabidir.  :-\ Siz de büyük firmasınız, hani azıcık bir bıçakçılığa destek olursunuz elbet. Bir rockwell test cihazı olur, el tipi metal spektrometresi olur forum üyelerinin kullanımı için çok makbule geçer.

Bakın bu bombaydı forumda bir ilk
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

CRKTürkiye

• *
  • 20
  • Meslek: Bıçak İthalatı
  • Yer: İstanbul, TURKEY
« Yanıtla #23 : 01 Nisan 2015, 17:23:59 »
Şu an yazdığını söylemedim gerekli maili atarsanız çok sevinirim amerikan firması da sizi ciddiye alır emin olun bundan. Chris Reeve'de bizde ona da mail atmayı unutmayın.

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
« Yanıtla #24 : 01 Nisan 2015, 17:24:10 »
Çünkü paylaşmadığı modeller bi hayli kıymetli ve bu tasarımlarını kimseye kaptırmak istemez öyle değil mi ? Biz Türkiyemiz kaliteyi uygun fiyatlara kullansın özel tasarım ürün kullansın amacı ile buradayız. Amerikan firmasının paylaştığı modellerden de gelecek amerikan firması da bizi web sitesinde türkiye distribütörüm olarak yazacak bakalım o zaman siz şirketimize sahte diye söylemlerde bulunanlar bu sefer ne diyecek merak ettiğimiz bu.

Sayın yetkili

Amerikalılar sitesinde senden bahsetmeden önce sen  su bıçakların  üzerinde bulunan LOGO daki  K harfini orjinaline uygun olarak (aşağıda resimdeki gibi) düzelttir haa birde lazer ci arkadaşa söyle 1 pas eksik geçsin çok yakmış malzemeyii

Ha bu arada eylem bey in söylediği konuyu da es geçmessiniz büyük firma olarak inşallah
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 17:29:35 Gönderen: Hakan AKSOY »
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #25 : 01 Nisan 2015, 17:26:50 »
Bakın bu bombaydı forumda bir ilk

Eeee, Türk piyasasına yabancı mal girişi için forum kullanılacak ise yerli ustaların da diyetini ödemek gerek.

Bizde serbest ticaret anlaşması falan yok, amacımız Türk bıçak sanatkarlığının gelişmesi. Emrivakiyle reklamını yayınlayan karşılığını verecek.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

mustafa çınar

• 509
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #26 : 01 Nisan 2015, 17:27:38 »
    :D :D ben daha 40 dolar 50 lira ilişkisini tartışamadan konu bitmiş zaten. bir dahaki sefere artık :D

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #27 : 01 Nisan 2015, 17:28:47 »
    :D :D ben daha 40 dolar 50 lira ilişkisini tartışamadan konu bitmiş zaten. bir dahaki sefere artık :D
Kargo dahil 8.99dolar adres ali express  :D
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

CRKTürkiye

• *
  • 20
« Yanıtla #28 : 01 Nisan 2015, 17:29:24 »
Bıçakların üzerinde bulunan logodaki K harfi tasarım olarak o şekilde K harfini bıçak kesmiş gibi bir çizim ve tasarımdır. İşte CRKT' nin logosu ile bile alakası olmayan insanların yorumları ile karşı karşıyayım. Kimseyi es geçtiğim falan yok söylediği şeyin konumuzla alakası olmadığı için cevap verme gereği duymadım. Bu tepkilerden sonra siz hala mı ?

CihadKılınç

• 206
  • Meslek: İtfaiyeci
  • Yer: İstanbul / Çekmeköy
« Yanıtla #29 : 01 Nisan 2015, 17:31:39 »
Bıçakların üzerinde bulunan logodaki K harfi tasarım olarak o şekilde K harfini bıçak kesmiş gibi bir çizim ve tasarımdır. İşte CRKT' nin logosu ile bile alakası olmayan insanların yorumları ile karşı karşıyayım. Kimseyi es geçtiğim falan yok söylediği şeyin konumuzla alakası olmadığı için cevap verme gereği duymadım. Bu tepkilerden sonra siz hala mı ?
Bence bunun üstüne bir bıçak gönderip ustaların test etmesini istemelisiniz. O çok güvendiğiniz ürünleri bizim çok güvendiğimiz isimler test etmeliki, sizinle anlaşabilelim değil mi ?
Alet işler, el övünür.

mustafa çınar

• 509
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #30 : 01 Nisan 2015, 17:33:03 »
   hocam bana şunu söyleyin. kiss 5500 modeli yenilendi, bu crkt nin orjinal sitesinde bile henüz yok, siz bunu türkiyeye getirdiniz ve orada fiyat 40 dolarken siz burada 50 liraya satabiliyonusuz ve bu mal orjinal ölemi??

İlkay Kadir Karaca

• *
  • 814
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #31 : 01 Nisan 2015, 17:33:32 »
Bence bunun üstüne bir bıçak gönderip ustaların test etmesini istemelisiniz. O çok güvendiğiniz ürünleri bizim çok güvendiğimiz isimler test etmeliki, sizinle anlaşabilelim değil mi ?
+11111
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

CRKTürkiye

• *
  • 20
« Yanıtla #32 : 01 Nisan 2015, 17:34:40 »
Cihad bey hakikaten çok teşekkür ediyorum. Evet söylediğinizi yapabiliriz.

CRKTürkiye

• *
  • 20
« Yanıtla #33 : 01 Nisan 2015, 17:36:33 »
Mustafa bey evet, öyle. Ürünlerime kefil oluyorum daha ne yapmalıyım söylermisiniz lütfen.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #34 : 01 Nisan 2015, 17:37:41 »
+∞²
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #35 : 01 Nisan 2015, 17:38:14 »
Bakın arkadaşlar Çin malı ÇAKMA bıçakların iyi olanları da var. Ama firma bunu orijinal diye satmaya(kazıklamaya) çalışıyorsa ve pahalı bir fiyat istiyorsa orada sıkıntı var. 20 lira veriyorsanız sorun yok. Alın acımadan kullanın.
Okinawian

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #36 : 01 Nisan 2015, 17:40:22 »

Ben siz gönülden inanıyorum.

Ancak böyle büyük bir pazara kuru kuruya girmek olmaz. Lansman organizasyonunu, ürün tanıtım seminerlerini yapın. Forum olarak giyinip gelelim, basın da gelir. Av dergileri falan. Merkeze de sample order geçersiniz. gelenleri test ederiz. Bir iki tanesini long term teste tabi tutarız. Outdoor festivallerinde stand açarsınız, bizim hammer-in'lerde catering sponsoru olursunuz. Spektrometrenin kurdelesini keseriz.

Böyle kuru kuru tanıtım mesajıyla olmaz, hakkını vermek gerek.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #37 : 01 Nisan 2015, 17:42:05 »
Cihad bey hakikaten çok teşekkür ediyorum. Evet söylediğinizi yapabiliriz.

İşte kendine güvenen ithalatcı budur.
konuya karşı pek bilgim olmamakla beraber kalbur üstü sayılacak bir firmanın kendi istesinde  820 tl gibi olan bir çakıyı ithalatcı firmadan garanti belgesi ile almıştım 650 tl ye ki çeliği elmax tı

şimdi sanırım  şatışcı ile sizler daha önceden tanıştınız anladığım kadarıyla.
amerikan üretimi buck ile çin üretimi patentli buck aynı para değil önemli olan  orada bir fark oluşuyor
taşlamaktansa ilgili firmalara mail atarız bu kişi sizin distirbutörünüzmü deriz olur biter kanatindeyim ortada yanlış bişi varsa da ozaman istediğinizi yapın derim  ;)

GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

CRKTürkiye

• *
  • 20
« Yanıtla #38 : 01 Nisan 2015, 17:43:56 »

Ben siz gönülden inanıyorum.

Ancak böyle büyük bir pazara kuru kuruya girmek olmaz. Lansman organizasyonunu, ürün tanıtım seminerlerini yapın. Forum olarak giyinip gelelim, basın da gelir. Av dergileri falan. Merkeze de sample order geçersiniz. gelenleri test ederiz. Bir iki tanesini long term teste tabi tutarız. Outdoor festivallerinde stand açarsınız, bizim hammer-in'lerde catering sponsoru olursunuz. Spektrometrenin kurdelesini keseriz.

Böyle kuru kuru tanıtım mesajıyla olmaz, hakkını vermek gerek.

Çok teşekkür ediyorum. Desteğinize inancınıza, ilginize çok teşekkür ediyorum. Dediğim gibi ürünümün arkasındayım her türlü teste varım. Haklısınız sanırım.

CihadKılınç

• 206
  • Meslek: İtfaiyeci
  • Yer: İstanbul / Çekmeköy
« Yanıtla #39 : 01 Nisan 2015, 17:44:03 »
Bakın arkadaşlar Çin malı ÇAKMA bıçakların iyi olanları da var. Ama firma bunu orijinal diye satmaya(kazıklamaya) çalışıyorsa ve pahalı bir fiyat istiyorsa orada sıkıntı var. 20 lira veriyorsanız sorun yok. Alın acımadan kullanın.
Üstadım, ustalarımız ellerine alsınlar bakalım çakıları. Çakma mı, orjinal mi zaten anlarlar. Arkadaş orjinal ürün diyor ürünlerine, ustalarımız ne der görelim. Bakarsın orjinal çıkar.  8)
Alet işler, el övünür.