Bıçak Sanatı - Forum

İlk kılıf denemem

diplomat61

• *
  • 12
  • Meslek: Doğa, Bushcraft, Teknoloji
  • Yer: Trabzon
Ynt: İlk kılıf denemem
« Yanıtla #40 : 14 Mayıs 2015, 13:30:30 »
arkadaşlar deri temini konusunda yardımlarınızı bekliyorum... ayakkabıcılardan kullanılmıs artık derı aldım ama sunı galıba ve cok yumusak ve ınce... resımdekı gıbı kılıf yapabılmk ıcın sert ve ıslnbılır derıyı nasıl temın edebılırz... msj atarsanız sevınırım..

Gökhan Polat

• 103
  • Meslek: *
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #41 : 14 Mayıs 2015, 13:47:29 »
merhabalar aydın bey;

ellerinize sağlık çok güzel olmuş ancak perçim yerine vida seklinde birbirlerini tutan modellerde var bu malzemeye ayakkabı üretimi yapan yerlerden yada ayakkabı üretimi için malzeme satan  yerlerden kolaylıkla temin edebilirsiniz. volkan pazın yaptıgı bikaç kılıfta bu tarzdan malzemeleri temin etmiştik. ayrıca eger yakınlarınızda ayakkabı imalathanesi varsa onların kullandıgı küçük boya tabancaları var. onlarla deriye eskitme tarzında boyama yapabilirsiniz. aynı zamanda deriye bıcak formu vermeden yıne lazerle istedğiniz logo yada trofe formunda çizimler yaptırabilirsiniz.

nacizane bir önerimdir.

teşekkürler.
ULULARDAN BİR KUTLU FERMAN OLA. VUR YİĞİDİM VUR Kİ VATAN VAR OLA!!!!!

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #42 : 14 Mayıs 2015, 13:50:00 »
arkadaşlar deri temini konusunda yardımlarınızı bekliyorum... ayakkabıcılardan kullanılmıs artık derı aldım ama sunı galıba ve cok yumusak ve ınce... resımdekı gıbı kılıf yapabılmk ıcın sert ve ıslnbılır derıyı nasıl temın edebılırz... msj atarsanız sevınırım..

Kardeşim önce bir tanışalım sonrasında sana yardımcı oluruz. Merhaba bölümünden konuyu açabilirsin. Link aşağıda

http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?board=21.0
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #43 : 14 Mayıs 2015, 21:25:57 »
Merhabalar  hepinize

Valla ilk deneme   biraz  aceleye  geldi  dediğiniz malzemeden  de  eminim  güzel  olur.
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK