Bıçak Sanatı - Forum

Adem

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Adem
« Yanıtla #20 : 30 Mart 2015, 13:45:10 »
Rıza hocam ellerine sağlık, yine şahane ve sizin çizginizde bir çalışma olmuş tebrikler  :2up :2up kısıtlı imkanlarla yaptığınız her çalışmanın ve aletin takipçisiyim  :2up. şunu söylemeden edemiyecem arkadaşlarınız ve dostlarınız için yapmış olduğunuz bu hediyelik çalışmalara da hasta oluyorum.  ^-^
zaten para karşılığı birşey yaptığınızı sanmıyorum, hep hediye hep bedava çok kıskanıyorum rıza hocam.

bir meslektaşın olarak beni de yakın arkadaşların gurubuna dahil et, bana da  bir gün elbet bir şey düşer.  :))
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2015, 14:35:25 »
çok özel bir parça olmuş ellerinize sağlık  :)

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2015, 18:50:20 »
Teşekkür ederim.
güzel olmuş, yanlız kılıf bu bıçağa ait değilmiş gibi gözüküyor. kılıf formu değişik olabılırmıydı..?  kılıf işinden anlamam ama bana öyle gözüktü.

Taner Ustam bıçakta olduğu gibi kılıfta da tecrübe eksikliğim var.Belki sadece namlunun girdiği, kabzanın açıkta kaldığı bir kılıf daha güzel olabilirdi.Ama dediğim gibi kılıf deneyimim fazla yok.
Rıza hocam ellerine sağlık, yine şahane ve sizin çizginizde bir çalışma olmuş tebrikler  :2up :2up kısıtlı imkanlarla yaptığınız her çalışmanın ve aletin takipçisiyim  :2up. şunu söylemeden edemiyecem arkadaşlarınız ve dostlarınız için yapmış olduğunuz bu hediyelik çalışmalara da hasta oluyorum.  ^-^
zaten para karşılığı birşey yaptığınızı sanmıyorum, hep hediye hep bedava çok kıskanıyorum rıza hocam.

bir meslektaşın olarak beni de yakın arkadaşların gurubuna dahil et, bana da  bir gün elbet bir şey düşer.  :))
Teşekkür ederim Hocam.Bugüne kadar eşe dosta bıçak yaptım.Tek sattığım bıçak geçen sene okul kermesi içindi.Onu da sağolsun Mehmet Usta okula katkı olsun diye aldı. :) Kendime diye yaptığım bıçakları hep hediye verdim.Şu anda çocukların bıçakları hariç kendi yaptığım bir bıçağım yok.Bir sonraki çalışmayı nasipse kendime diye planladım.