Bıçak Sanatı - Forum

A-2 mod ve vanadis 23

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Ynt: A-2 mod ve vanadis 23
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2015, 11:23:38 »
Eline sağlık Özgür Ustam.Bitmiş hallerini sabırsızlıkla beklemekteyim.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #21 : 27 Mart 2015, 11:29:37 »
Eline sağlık Özgür Ustam.Bitmiş hallerini sabırsızlıkla beklemekteyim.

teşekkürler rıza hocam inşallah biterler
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #22 : 01 Nisan 2015, 17:51:45 »
a-8 olana suyu verdik bakalım hayırlısı taner usta gönderir se bir bitirelim sonuçları görücez inşallah  ;)

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #23 : 01 Nisan 2015, 20:00:46 »
Ellerinize sağlık ustam, kurban bıçaklarını bende merak ettim. Sonuçlarını merakla bekliyoruz.

bir arkadaş özellikle n695 isteyince gaza geldik öyle başladık bakalım hayırlısı ile herhalde şimdi bir 20 tane oldu profil olarak  birde mutfak için ufaklıklara başladım topluca su verme işlemi olucak sıfır altı dahil akabinde yoğun bir kabza montajı

bazı arkadaşlarda n695 istedi fakat masat kullananlar için 59-60 hrc sertlik ideal değil eğer 4116 bulabilir isem ondan yapabilirim hayırlısı ile  >:D

Özgür usta kabza montajı ve diğer isler için yardıma gelebilirim :)
Ücret istemem bir bardak cay kafi dir :2up

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #24 : 03 Nisan 2015, 09:17:24 »
Ah Özgür Bey, ev mutfak bıçağı dolu, kurban için ayrı bıçaklar. Bunları alırken bilmiyorduk ki formu, bilsek alır mıydık. Neyse eski sinler hele bir. Vanadis ve diğer mutfak bıçaklarının son hallerini merakla bekliyoruz artık.

alperuzel

• *
  • 515
  • Meslek: Bıçağa Dair
  • Yer: TOKAT
« Yanıtla #25 : 03 Nisan 2015, 10:10:56 »
Ah Özgür Bey, ev mutfak bıçağı dolu, kurban için ayrı bıçaklar. Bunları alırken bilmiyorduk ki formu, bilsek alır mıydık. Neyse eski sinler hele bir. Vanadis ve diğer mutfak bıçaklarının son hallerini merakla bekliyoruz artık.

Vanadis sebze bıçağımı alacaksınız benmi yanlış anladım abi ? :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2015, 10:23:00 »

inşllah biterlerse güzel olucaklar önce bir ısıl işlem yapalım bakalım ne oluyor :)

alper kardeşim kişiye göre mutfağında kulandığı bıçak değişir kimi gider 10 tl lik alır kulanır kimi gider 500 tl lik alır  ;)
s90v mutfak bıçağım var lama hediye gelmişti  ama ince olduğundan bende mutfağa yapmıştım gören kızıyor bana amaperformans iyi  :D

alperuzel

• *
  • 515
  • Meslek: Bıçağa Dair
  • Yer: TOKAT
« Yanıtla #27 : 03 Nisan 2015, 11:05:30 »

inşllah biterlerse güzel olucaklar önce bir ısıl işlem yapalım bakalım ne oluyor :)

alper kardeşim kişiye göre mutfağında kulandığı bıçak değişir kimi gider 10 tl lik alır kulanır kimi gider 500 tl lik alır  ;)
s90v mutfak bıçağım var lama hediye gelmişti  ama ince olduğundan bende mutfağa yapmıştım gören kızıyor bana amaperformans iyi  :D

S90V deyince iş değişir abi mutfağa yakışır :) bir fotoğrafını beklerim

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #28 : 03 Nisan 2015, 11:33:31 »
Özgür abi bakıyorum da kaliteden ödün vermiyosun sonuçta kaç kişinin mutfağında m390 bıçak vardır ki. Bir fotoğraf koy da bakalım :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #29 : 03 Nisan 2015, 11:34:34 »
Özgür abi bakıyorum da kaliteden ödün vermiyosun sonuçta kaç kişinin mutfağında m390 bıçak vardır ki. Bir fotoğraf koy da bakalım :)

kaç zamandır bıçak yayınlıyamıyorum farkındaysanız şu evdeki bilgisayar işini haledeyim bitmişleri yayınlarım inşallah

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #30 : 03 Nisan 2015, 11:54:43 »
Özgür abi bende face ye pek girmiyorum dün bir girdim senin eserlerle dolu ;)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #31 : 06 Nisan 2015, 11:40:00 »
Özgür abi bende face ye pek girmiyorum dün bir girdim senin eserlerle dolu ;)

eyvallah ustadım bakalım hayırlısı artık şu bilgisayar işlerini cözersek yayın yaparız ufak ufak birde bıçak yapmayı öğrenmemiz lazım  :)