Bıçak Sanatı - Forum

İstanbulda yaşayan arkadaşların bilgisine

Zanzibar

• 239
  • Yalçın
  • Meslek: Grafik tasarım
  • Yer: İZMİR
İstanbulda yaşayan arkadaşların bilgisine
« : 19 Mart 2015, 14:08:05 »

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
Ynt: İstanbulda yaşayan arkadaşların bilgisine
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2015, 14:17:42 »
990tl+kdv, eğitimi Sefa Hoca'mı veriyormuş? :D :D :D

https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2015, 14:21:52 »
Abi zaten bu bilgilerin hepsi fazlasıyla bu forumda var (hem de beleş   :2up ) . Yinede forumdan haberi olmayanlar için faydalı. İyiki varsın bıçak sanatı forum.

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2015, 14:23:40 »
C.tesi günü toplantısına gel buyur tanıtım yap hazır 30 kişilik müşteri grubu diye çağrılacak biri var ama ? Görsem yorum yapıcam da resim görünmüyor nedense. 
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

Zanzibar

• 239
  • Yalçın
  • Meslek: Grafik tasarım
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2015, 14:40:25 »
Fiyatta uçmuşlar ???

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #5 : 19 Mart 2015, 14:42:01 »
C.tesi günü toplantısına gel buyur tanıtım yap hazır 30 kişilik müşteri grubu diye çağrılacak biri var ama ? Görsem yorum yapıcam da resim görünmüyor nedense.
Hizliresimede yükledim abi.
http://i.hizliresim.com/22dmzA.png

İlana yorum yapmıyorum bile forumdaki hocalarıma minnetarım iyiki varsınız.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #6 : 19 Mart 2015, 14:43:06 »
endüstüriyel anlamda egıtım vereceklerdir. ne kadar işe yarar bılınmez. faydası elbet olacaktır ama 990 tl semıner ucretıne değermi..?
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #7 : 19 Mart 2015, 14:44:19 »
+ kdv,side varmış onu görmedim  8)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #8 : 19 Mart 2015, 14:54:16 »
Sağolasın Osman. Elektronik ile ilgili çok daha yüksek fiyatlı meslek içi eğitimler için ekipten mühendis gönderdiğim vaki, şirketler için çerez parası bile değil bunlar. Başlıklara aldanammak lazım, eğitimi veren ve içeriğine bakmalı. Genel kültür, sektör geyiği mesabesinde ise çok; ısıl işlem hizmeti veren bir firma yeni işe aldığı acemi teknisyeni buraya gönderip dönüşte işin başına oturtabiliyorsa az.
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #9 : 19 Mart 2015, 15:17:18 »
Sertifika da veriyorlarmış aklıma şu geldi büyük hayaller kurup oraya parayatıran sertifikasını aldıktan sonra üç beş yıl garsonluk vb. Yaptıktan sonra şanslıysa kebat çeşitlerine ısıl işlem yapmaya başlar.  :2up . Ülkemizde sertifika diyinde çok önemli . Bilgisayar hackeri olacak düzeyde kişilerden bilgisayar sertifika istenebiliyor.  :2up

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #10 : 19 Mart 2015, 15:34:46 »
Bir aralar gittiğim eğitimlerde günlük 80-100USD gibi fiyatlar oluyordu diye hatırlıyorum. O yüzden otel salonunda kuru kuruya yapılan bir eğitim için bence biraz fazla.

Gerçi fiyat kısmını kasmıyorum, ne de olsa içerik listesi çok geniş ama otel ortamında ve sadece iki günde bu içeriğin üzerinden geçmek zor. Bana bir hafta bile az gibi geliyor. Sanki yönetici özeti tadında bir eğitimmiş gibi geldi bu.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2015, 15:42:20 »
Ben Ahmet abiye katılıyorum. Bilgi hiç bir şekilde paha biçilemezdir. Bu eğitimde verilen bilgiler ile acemi işçi işe başlayabilecek ise şirket için çerez parası. Bu tür eğitimler çok farklı branşlarda veriliyor ve bu sertifikaları alanlar için için yeni iş alanları doğuyor. Bunun örneklerini yakın zamanda çok gördüm. Birde bu eğitimler sadece işi öğretmek amaçlı değilde sertifika vermek amaçlı olduğuna inanıyorum. Bazı iş kollarında çalışabilmek için işi bilmek yeterli olmuyor. İllaha sertifikanın olması zorunlu oluyor. Bu durumlarda bu tür sertifika veren eğitimler devreye giriyor. Bazen göstermelik dersler ve kopya çekmenin serbest olduğu sınavlar ile sertifika dağıtıyorlar.

Aslında bu forumdaki bilgilerin, tecrübelerin forum üyelerine aktarılmasının ne kadar değerli birşey olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2015, 16:02:27 »
Allah bu forumu kuran ve bizlerle bilgilerini paylaşan kocaman yürekli abilerimizden ve ustalarımızdan razı olsun.
Ünye

« Yanıtla #13 : 19 Mart 2015, 22:20:38 »
Süre, bir sertifika için çok yetersiz. Zaten "katılım sertifikası" denilmiş, yani meslek sertifikası falan değil. Programda yazılan konuları hiç bilmeyen insanlara, genel bir fikir vermek açısından bir kulak aşinalığı yaratmaya yeter, ama bir mesleği öğretmek için çok hayali bir süre. ( ve bence pahalı)