Bıçak Sanatı - Forum

İş Ayakkabısı standartları ve açıklamaları

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: İş Ayakkabısı standartları ve açıklamaları
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2015, 12:26:02 »
Ahmet Abi mutlaka s3 olacak Abi çünkü Testereyle  kesilmiş sivri parçaların ayağa batma ihtimaline karşı Burada işin içine metal girdigi zaman derhal s3 devreye giriyor s1 yeterli değil ..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2015, 12:40:20 »
S1P ile S3 arasındaki fark suya dayanıklılıkmış Kaya. Muhtemelen birinin yüzeyi deri/süet karışımı diğeri tamamen deri. S serisinde çelik burun, topuk koruma ve kaymaz taban standart. Çelik ara taban ve suya dayanıklılık olup/olmaması üzerinden 4 farklı kategori tanımlanmış.

Epeydir aklımda bir iş ayakkabısı edinmek var, fabrikadaki işçilere zorunlu da  bizim lab. ta değil.  Uzun süre giyip çalışmışlığım yok. Çelik ara taban da olsun diyorum ama rahat edermiyim emin değilim.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 12:45:17 Gönderen: a.yuce »
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2015, 13:00:13 »
Abi S3 tabandan batmalara karşı dayanıklı en önemli özelliği o iş ayakkabısını mutlaka deneyip almalısın bir de uç kısmı çelik değilde karbon fiber olursa dedektörden falan geçerken lüzumsuz ötüp durmaz .burun kısımlarını ufak yapıyorlar ,buda parmakların sürekli sıkışık durumda kalmasına sebeb oluyor dolayısıyla hem terleme hemde kramp gibi sorunlar çıkarabiliyor burun kısmında kesinlikle temas olmamalı..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2015, 10:53:47 »
ankarada YDS var tavsiye ederim. Avm lerden alışveriş yapmayın arabanız varsa direk Çubuktaki fabrikanın yanındaki satış mağazasına gidin. alt katı direk es geçip üst kata çıkın. Genelde ihracat fazlası yada seri sonu ürünler bu katta. Sezonda 150 -200 lira olan goretex botları  69 tl ye aldığımız olmuştur.

http://www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=279

hatta iö piyasaya sürülmeyen İtfayiyeci botu gibi bazı ürünler varki ben giydim baktım resmen tank gibi. Heralde dökümhanede falan çalışssam ilk tercihim bu olurdu

özellikle gerçekten soğuk iklimde şantiyede falan çalışıyorsanız tavsiyemde budur. bu bottan bende var. kar çamur yagmur dinlemiyor içi tamamen peluş benzeri yalıtmlı. burun çelik destekli. yanmaya ve elektrige dayanıklı . dışı Deridir görünüşü aldatmasın. yalnız biraz ağır.

« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 11:05:26 Gönderen: gokhand »

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2015, 11:09:40 »
ankarada YDS var tavsiye ederim. Avm lerden alışveriş yapmayın arabanız varsa direk Çubuktaki fabrikanın yanındaki satış mağazasına gidin. alt katı direk es geçip üst kata çıkın. Genelde ihracat fazlası yada seri sonu ürünler bu katta. Sezonda 150 -200 lira olan goretex botları  69 tl ye aldığımız olmuştur.

http://www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=279

hatta iö piyasaya sürülmeyen İtfayiyeci botu gibi bazı ürünler varki ben giydim baktım resmen tank gibi. Heralde dökümhanede falan çalışssam ilk tercihim bu olurdu

Geçen hafta oradaydım. Günlük güymeye ayakkabıları da var. Outdoor faaliyetler için vibram tabanlı gore-tex botları tavsiye ederim. Çok memnunum.

özellikle gerçekten soğuk iklimde şantiyede falan çalışıyorsanız tavsiyemde budur. bu bottan bende var. kar çamur yagmur dinlemiyor içi tamamen peluş benzeri yalıtmlı. burun çelik destekli. yanmaya ve elektrige dayanıklı . dışı Deridir görünüşü aldatmasın. yalnız biraz ağır.

Okinawian

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2015, 11:30:35 »
Ben günlük olarak Yakupoğlu'nun bu modelini giyiyorum. Şıklık açısından sırıtmıyor.

http://www.ydsshop.com/?urun-176-el-200-s2-k

Çok önceden de bunu almıştım:

http://www.ydsshop.com/?urun-36-gpp-05-gh-nv

Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2015, 12:56:50 »
Yakupoglu iyidir.
 :)
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #8 : 16 Mart 2015, 13:01:20 »
Giydiğim siyahın reflektörü var. Hem gündüz gözüyle kötü durmuyor hem de gece karanlık bir yolda faydası tartışılmaz.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben