Hayırlı olsun ilk bıçak Keşke ışık biraz daha iyi olsaymış, fotolardan çok bir şey anlaşılmıyor Ama güzel hatasız bir bıçak gibi görünüyor.
Eline sağlık biraderim Kabza biraz ince olmuş ama kullanıcıyı rahatsız etmiyorsa sorun yok.Arkayada bir tane ip borusu ayarlarınmı güle güle kullansın sahibi.
eline sağlık hiç antrenman bıçağı gibi durmuyor. 420 yi çok kucumsememek lazım alışık olduğun piyasa bicaklarindan sonra performansına şaşıracaksın
Eline saglik kadir gayet guzel olmus bende basladim 6mm d3 insalah senin kadar beceririm
Eli emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Çok güzel bir bıçak olmuş.
Verimli bir antrenman olmus elinize saglik
Alıntı yapılan: ersin1 - 12 Mart 2015, 19:17:04Eline saglik kadir gayet guzel olmus bende basladim 6mm d3 insalah senin kadar beceririmTeşekkürler 6mm den ne yapacaksınız? İnşAllah güzel olur
elinize kolunuza saglık ılk bıçak ıcın oldukca profosyonel olmuş sız nasıl dusunursunuz bılmıyorum ama pimler biraz daha buyuk olsaymıs bence daha hoş olur dıye dusunuyorum tabı sızın zevkınız buda tekrardan elınıze saglık
Alıntı yapılan: Kadir Karaca - 12 Mart 2015, 19:30:00Alıntı yapılan: ersin1 - 12 Mart 2015, 19:17:04Eline saglik kadir gayet guzel olmus bende basladim 6mm d3 insalah senin kadar beceririmTeşekkürler 6mm den ne yapacaksınız? İnşAllah güzel olur galiba ege ili kas yapicam
tam taşlama güzel bir bıçak olmuş ben modelini cokbeğendimeline sağlık devamını bekliyoruzz