Cep telefonu ile çektim, daha detaylı görüntüleri sonradan eklerim.
Buck Vantage - Avid (0341GYS-B), 13c26 çelik (bunu sürekli yanımda taşır oldum, deri ile masatladım deneme esnasında sol kolumda kıl kalmadı)
Buck Folding Alpha Hunter (0277RWS-B), 154CM çelik (elime aldığımda acaip haz aldığım, her zaman dokunmak istediğim bir alet)
KA-BAR Tanto, 1095 Cro-Van çelik (kampta can yoldaşım)
Tronix Çin malı, çeliğini bilmiyorum üzerinde paslanmaz çelik olduğu yazıyor, 20TL ye JAVDES'ten aldım.
BORA, bununda çeliğini bilmiyorum, yaklaşık 10 yaşında ve çok güzel bileyleniyor.
Victorinox, kardeşimin hediyesi, bir zamanlar sürekli üzerimdeydi, şimdilerde çok yalnız.
Leatherman Wave, 5-6 yaşında ve bu güne kadar 2 kere işim düştü ve olmaz denileni yaptı

Walther, öylesine tipi hoşuma gittiği için aldığım bıçaklardan.
Tronix, buda öyle.

Bunlarda biley aletlerim. En üsttekini kendim tasarlayarak yaptım. Her iki tarafı kemer kayışı kaplı. Bir tarafına Bauhaus'tan aldığım ikili halde satılan polisaj pastalarının mavi rengini sürüyorum, diğer tarafı ise saf deri. Onun altındaki Chef'sChoice elmas masat, bunu büyük bıçaklarda ve balta gibi aletlerde kullanıyorum. Diğerleri sırasıyla Wenger ve Buck elmas biley "taşları".