Ah ah o söz verdiklerimiz yok mu bir gün beni ipe götürecekler hocam insan kıramıyorda, tamam diyor ancak gel gör ki yapacak yer veya zaman müsait olmuyor. Siz yapmışsınız ne güzel hocam güle güle kullansınlar bence çok değerli hediyeler
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Alıntı yapılan: Özgür Burak - 26 Şubat 2015, 22:30:11Ah ah o söz verdiklerimiz yok mu bir gün beni ipe götürecekler hocam insan kıramıyorda, tamam diyor ancak gel gör ki yapacak yer veya zaman müsait olmuyor. Siz yapmışsınız ne güzel hocam güle güle kullansınlar bence çok değerli hediyeler Özgür bugüne kadar yaptığım bıçaklardan sadece çocuklarıma yaptığım bıçaklar kaldı.Hepsi arkadaşlara, akrabalara hediye olarak verildi ya da elimden alındı.Daha bıçak yap diyen bir çok dostum akrabam sırada bekliyor.Elimden geldiğince yapacağım.Üzüldüğüm nokta gel beraber yapalım dediğimde kimsenin bu işe yanaşmaması.
Hocam ellerinize sağlık güzel görünüyorlarBence bıçak isteyene perdah yaptırın verin malzemeyi götürsün yapsın yapmayanın. Elinden alın hem size kolay olur hem onlar için kıymetli olur..