Bıçak Sanatı - Forum

MENGENE

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
Ynt: MENGENE
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2015, 19:45:53 »
bana yolla kumlatayım ılk gunkı gıbı olsun  ;)
+1 Taner ustama katılıyorum.Biz de yakın zamanda bir makina,Bazalt kumla kumlandı,gerçekten pırıl pırıl oluyor.Teklifi kaçırmayın derim  ;) Buarada hayırlı olsun,güle güle kullanın.
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #21 : 16 Şubat 2015, 20:15:38 »
Evet evet kumlansin . Bitmis halini cok merak ediyoruz

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #22 : 16 Şubat 2015, 20:29:14 »
+1 Taner ustama katılıyorum.Biz de yakın zamanda bir makina,Bazalt kumla kumlandı,gerçekten pırıl pırıl oluyor.Teklifi kaçırmayın derim  ;) Buarada hayırlı olsun,güle güle kullanın.

Evet ustam yine hızır gibi yetişti.  :2up :2up
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #23 : 16 Şubat 2015, 20:55:11 »
Oooo Taner abi yine klasini konusturdu ve jestini yapti
Tebrik ederim :2up

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
« Yanıtla #24 : 17 Şubat 2015, 11:15:02 »

Bu mengene çok kullanışlıymış gerçekten işlerimi hızlandıracağı kesin, dün akşam hemen spreyi aldığım gibi temizliğe başladım biraz pasını attım son hali bu. kumlama nasıl oluyor bilmiyorum ama bu karartılarda hoş duruyor gözümde , fakat illaki ustalarım kumlansın derse başımüstüne .Ben daha öncede belirttiğim gibi bir merak başladım daha ilk bıçağımı bile aylardır bitiremedim ya malzeme eksikti ya bilgi bazende zaman ama araştırmalarım beni hep buraya sürükledi siz değerli ustaların yanına ve gerçekten sizlerden öğrenilecek çoook şey var benim adıma,tekrar tekrar saygılarımı sunuyorum.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #25 : 17 Şubat 2015, 11:26:50 »
harbi şahane mengeneymiş bence kumlamaya gerek yok yaner ustaya gitsin gelsin vs nerden baksan 50 tl kargo masrafı çıkar yüzü astarından pahallı olur bu haliyle kullanın bence 

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
« Yanıtla #26 : 17 Şubat 2015, 11:34:46 »
evet bende bu halini beğendim   :2up zaten sadece 2 tane cıvatası eksik onlarda kullanım kısıtlaması yapan yerlerden değil temizlerken acaba bir mühür marka damga vs.. gibi birşeyler çıkarmı diye ümitettim ama yok maalesef kimbilir kimlerin ellerinden çıktı ne işlerde kullanıldı  ::) bu beni çalışırken daha çok heyecanlandıracaktır  :)

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #27 : 17 Şubat 2015, 12:20:41 »
Hazine bulmuşsunuz resmen, güzel günlerde kazasız belasız kullanın.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #28 : 18 Şubat 2015, 18:13:40 »
harbi şahane mengeneymiş bence kumlamaya gerek yok yaner ustaya gitsin gelsin vs nerden baksan 50 tl kargo masrafı çıkar yüzü astarından pahallı olur bu haliyle kullanın bence 

anlaşmalı kargoya benım adıma verıldığı takdırde nerede ise yarı fıyatına kargo ucretı öder arkadaşımız.  ama uzerındekı o kullanılmışlık havası bence daha cazıp .. kumlama yapılmaması daha ıyı.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #29 : 18 Şubat 2015, 18:38:03 »

anlaşmalı kargoya benım adıma verıldığı takdırde nerede ise yarı fıyatına kargo ucretı öder arkadaşımız.  ama uzerındekı o kullanılmışlık havası bence daha cazıp .. kumlama yapılmaması daha ıyı.
Taner abi anlaşmalı kargo işini niçin ısıl işlemlerde kullanmıyoruz
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
« Yanıtla #30 : 19 Şubat 2015, 09:49:36 »

Anlaşıldı Taner ustam bende bu halini çok sevdim , yardımcı olmak istediğiniz için çok çok teşekkürederim Varlığınız yeter  :)

Eren

• **
  • 116
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #31 : 19 Şubat 2015, 15:51:54 »
aslında bu mengeneyı matkapların ucuna takılan  doner fırçalar ıle temızlesenız resmen parlar sıfır gıbı olur ustunede hafıf zımpara sursenız dış kısmına yanı yenıye doner bu arada hayırlı olsun bu mengenenın  bır degısık modelı dremelın var plastık yanılmıyorsam 80-90 lıra  :)