Taşlama hattı kaybolmuş Taşlama hattını kaybetmeden perdah yapmak istiyor isen benim yöntemi kullana bilirsin. Hem düzgün hemde daha hızlı bir perdah atarsın.
elinize sağlık..zımpara makineniz sabit değil sanırım, risk doğurmaz mı bu durum..?
Mesutum bu mmakinenin zimparasaini buluyonmu yoksa yaptiiryonmu Bide fiyati ne kadar zimparaninBende bu makineden almayi düşünüyorum.Bide galiba oönce çeliği perdahlayip sonraki agiz acsan acaba Hem boylece taslama çizgisi kaybolmaz belki
Güzel gidiyorsun abi perdahta taşlama çizgisi kaybolmuş. Makinanın performansını ben beğendim iyi iş görmüş.
Valla Osman şu anda benimde beklentilerime cevap veriyor. Amaç bir bıçak yapmaksa bu makine yeterli bence.Bir ara beraber deneriz. Havalar ısınsın, bahçe sezonunu açarız.
Makine var ama eğeleme rampası daha kontrollü geliyor hala bana. Cesaret edemedim Taşlama çizgisi için perdah ve ağız zımpara yönü birbirine dik olmalı. Taşlama bölgesinin perdahını eğeleme rampasına bağlanan bir lamaya zımpara yapıştırarak da yapabilirsiniz. Elinize sağlık Mesut bey. Kolay gelsin,takipteyiz
Sağol Osman perdaha devam edeceğim. Bir kaç profil daha hazırlayıp hepsini birden Taner abiye götürürüz bir gün.