Özgür ustam çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. paslanmaz müjdesi de beni heyecanlandırdı bakalım Görelim herhalde bizimle de paylaşırsın paslanmaz damastları
elleriniz dert görmesin ustalar
gelmedığıme pişmanım. ama ısıl işlemdekı bıçakları bıtırmem gerekıyordu. artık bır dahakıne dıyelım. bu arada desenler çok guzel gözukuyor.
Elinize emeğinize sağlık , ah bir nasip olsa da bir belgesel çeksek amatörde olsa .
Alıntı yapılan: Taner Salar - 02 Şubat 2015, 15:12:28gelmedığıme pişmanım. ama ısıl işlemdekı bıçakları bıtırmem gerekıyordu. artık bır dahakıne dıyelım. bu arada desenler çok guzel gözukuyor.ee artık senin oraya gelirim ordan gideriz desenler farklı bir çalışma olarak yapıldı sanırım fazla katladık böyle cıktı Alıntı yapılan: forester - 02 Şubat 2015, 15:19:47Elinize emeğinize sağlık , ah bir nasip olsa da bir belgesel çeksek amatörde olsa . ooo okadar arge yaptık olurmu belgesel sonra herkes yapar piyasada ustadan gecilmiyo
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 02 Şubat 2015, 15:23:37Alıntı yapılan: Taner Salar - 02 Şubat 2015, 15:12:28gelmedığıme pişmanım. ama ısıl işlemdekı bıçakları bıtırmem gerekıyordu. artık bır dahakıne dıyelım. bu arada desenler çok guzel gözukuyor.ee artık senin oraya gelirim ordan gideriz desenler farklı bir çalışma olarak yapıldı sanırım fazla katladık böyle cıktı Alıntı yapılan: forester - 02 Şubat 2015, 15:19:47Elinize emeğinize sağlık , ah bir nasip olsa da bir belgesel çeksek amatörde olsa . ooo okadar arge yaptık olurmu belgesel sonra herkes yapar piyasada ustadan gecilmiyo Usta olmak kendim için söyleyim öyle kolay olsaydı peh peh , ama onlar kendini usta sansın önemli değil , biz ustadan anlarız Özgür ustam, yıldız gibi parlar ben buradayım diye Ayrıntıları saklarız ,çaktırmayız