arkadaşlar şu anda bıraktığım falan yok...
ancak benı en çok sıkan konu profılını gönderen arkadaşlarımız hemen olsun bıtsın ıstıyor. bu mumkun değil.
her profıl için ayrı ayrı zamanlarda ocağı yakamam maalesef. profıllerın en az 15 adet olmasını bekleyıp sonrasında hepsını bır gunde bıtırmeye çalışıyorum. artı bu profıllerın menevışlerı var ,bozuk olan ağızları ısıl işlemden önce düzeltıyorum .
kımının pım delıklerı olmuyor onları delip epoksının ıyı tutunabılmesı için extra delıkler delıyorum
ısıl işlemden yamuk cıkanların duzeltılmesı vs vs..
ısıl işlem surcınde benim profılım kırılsa yamulsa yada başka bır olumsuzluk olsa atarım hurdaya gıder. gereklı techızatım olduğu için yenı bır profıl çıkarmak çok basıt benım için. ancak profılını yollayan arkadaşlarımız eğe yada bır başka şekılde çalışıp o profılı zor şartlar ve emek ıle ortaya çıkarmışlar. benımde azamı dıkkat ve önemı göstererek o emeği heba etmemem gerekıyor. bır cok arkadaşımız bılmez ama ısıl işlemde çatlayan yada yamulup duzelmeyen profıl yerıne yenısını yapıp o kısıye yolladığım olmuştur..
bunu iş olarak değil , hobı olarak yapıyorum. benim işim olarak bu surec devam etse çok daha hızlı bır sekılde profıller sahıbıne ulaşır. ve her çeliğin ayrı demlenme süresi var bunlara uyarak ısıl işlemi gerceklestırıyorum hanı öyle sok ocağa sanra hop suya olmuyor..
şayet bu şartlar bana uymaz dıyen varsa mehmetın vakumlu fırınında ısıl işlemlerını yaptırabılırler 
+100. Hem bu ısıl işlem işinden anlamayıp,hem de bu hizmeti büyük fadakarlıklarla yapan Ustaya'' bıçağım daha bitmedi mi? ,,diye sormak bence büyük bir saygısızlıktır.Hergün gelen 1-2 tane bıçağın hemen ısıl işlem olmasını beklemek,sadece kendi menfaatini düşünmektir Türkçemizde.Taner Ustam zaten gerekeni söylemiş,üstelik çok güzel bir üslupla.Kusura bakmayın ben böyle yapamadım

O yüzden böyle yapanları daha dikkatli davranmaya davet ediyorum.Ustalarımızı yıldırmayalım,kıymetini bilelim ve sabırlı olalım...Küçük bir ima bile paniklememize neden oldu,öyle değil mi?