Alıntı yapılan: SARI AHMET - 20 Ocak 2015, 20:56:04Alıntı yapılan: Hakan AKSOY - 20 Ocak 2015, 20:37:04Alıntı yapılan: SARI AHMET - 20 Ocak 2015, 20:24:35abi süpersin ben mutfak robotun dan ahşap zımparası yaptım sen betondan mengene biz yan yana gelmeyelim uçak yaparız valla ,bu arada malzeme çok güzel ve pratik kalıba koymadan önce bide kalıbı yağlarsak ve çimento kum yerine kalekim kullanırsak beton daha bürüt çıkar :haddim olmayarakSagolasin ahmet Aslında kale kim ne kadar dayanır bilemem ama kalıp yağlama konusunda haklisin.selamlar+1 a.s abi kalekimi kum + çimento ya göre daha sağlamdır kaliteli olanları ,ucuzlar değil ,bide ince kum bul +çimento bul yerine kalekim e ulasmak daha kolaydır diye düşündüm O zaman ihtiyacı olan arkadaslarımız için Güncelleme yaparız Dolgu malzemesi olarak Çımento + kum Yerine Kaliteli Kalekim kullanmaları için
Alıntı yapılan: Hakan AKSOY - 20 Ocak 2015, 20:37:04Alıntı yapılan: SARI AHMET - 20 Ocak 2015, 20:24:35abi süpersin ben mutfak robotun dan ahşap zımparası yaptım sen betondan mengene biz yan yana gelmeyelim uçak yaparız valla ,bu arada malzeme çok güzel ve pratik kalıba koymadan önce bide kalıbı yağlarsak ve çimento kum yerine kalekim kullanırsak beton daha bürüt çıkar :haddim olmayarakSagolasin ahmet Aslında kale kim ne kadar dayanır bilemem ama kalıp yağlama konusunda haklisin.selamlar+1 a.s abi kalekimi kum + çimento ya göre daha sağlamdır kaliteli olanları ,ucuzlar değil ,bide ince kum bul +çimento bul yerine kalekim e ulasmak daha kolaydır diye düşündüm
Alıntı yapılan: SARI AHMET - 20 Ocak 2015, 20:24:35abi süpersin ben mutfak robotun dan ahşap zımparası yaptım sen betondan mengene biz yan yana gelmeyelim uçak yaparız valla ,bu arada malzeme çok güzel ve pratik kalıba koymadan önce bide kalıbı yağlarsak ve çimento kum yerine kalekim kullanırsak beton daha bürüt çıkar :haddim olmayarakSagolasin ahmet Aslında kale kim ne kadar dayanır bilemem ama kalıp yağlama konusunda haklisin.selamlar
abi süpersin ben mutfak robotun dan ahşap zımparası yaptım sen betondan mengene biz yan yana gelmeyelim uçak yaparız valla ,bu arada malzeme çok güzel ve pratik kalıba koymadan önce bide kalıbı yağlarsak ve çimento kum yerine kalekim kullanırsak beton daha bürüt çıkar :haddim olmayarak