Bıçak Sanatı - Forum

PRATIK GRAVUR MENGENESI NASIL YAPILIR

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
  • Meslek: harita kadastro teknikeri
  • Yer: kırklareli
Ynt: PRATIK GRAVUR MENGENESI NASIL YAPILIR
« Yanıtla #20 : 21 Ocak 2015, 23:48:05 »
abi süpersin :2up :2up :2up ben mutfak robotun dan ahşap zımparası yaptım sen betondan mengene biz yan yana gelmeyelim uçak yaparız valla :2up :D :D :D ,bu arada malzeme çok güzel ve pratik kalıba koymadan önce bide kalıbı yağlarsak ve çimento kum yerine kalekim kullanırsak beton daha bürüt çıkar :haddim olmayarak
Sagolasin ahmet Aslında kale kim ne kadar dayanır bilemem ama kalıp yağlama konusunda haklisin.selamlar

+1 :2up :2up :2up
a.s abi kalekimi kum + çimento  ya göre daha sağlamdır kaliteli olanları ,ucuzlar değil ,bide ince kum bul +çimento bul yerine kalekim 
e ulasmak daha kolaydır diye düşündüm 8)

O zaman ihtiyacı olan arkadaslarımız için Güncelleme yaparız Dolgu malzemesi olarak Çımento + kum Yerine Kaliteli  Kalekim kullanmaları için  ;)
KÖR BIÇAK YOKTUR  BİLENMEMİŞ BIÇAK VARDIR
Nedim DURMAZ

freenautilus

• 391
  • Meslek: Fizyoterapist
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 15 Şubat 2015, 12:47:02 »
Süper bir paylaşım olmuş, elinize sağlık. Biraz tehlikeli ama erimiş kurşunla da ağır ve pürüzsüz bir taban elde edilebilir. Tabii ısıya dayanıklı kalıp lazım. Bunun için polyester macun olur ama dayanması için 1 kilo lazım :D
Emrah
Instagram : EDEKO.DESIGN
www.ankaradafizyoterapist.com

MURAT ZEKİ OCAKÇI

• *
  • 2
  • Meslek: Ressam
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22 : 27 Aralık 2016, 01:17:19 »
Papuçların altına bir rulman yerleştirilebilir. Sağa sola sonsuz dönüş sağlanabilir:))
 :2up