Sonraki gece, eğitime nasıl devam edebileceğimi düşünürken, dışbükeyde tam düz olarak yapamadığım taşlama çizgisini düzeltmek için ağızı değiştirmeye karar verdim. Bunu yaparken, eğeyi fazla kaçırmamdan dolayı oluşan sağ taraftaki iki hatayı ortadan kaldırmak için, o yüzü tamamen zımparalamaya karar verdim. O hatalar beni fazlasıyla rahatsız ediyordu çünkü. Daha önceki çalışmamda, ustaların her zaman düz zemin demesine rağmen, kolay gelen farklı bir yol izlediğimi söylemiştim. Bu sefer, düz bir zemine zımparayı yapıştırıp öyle çalışmaya başladım. Bütün gecenin sonunda, daha önce yaptığımın hata olduğunu açık açık anladım. Bu çalışma esnasında, daha önce yaklaşık 45 derece yapmaya çalıştığım taşlama eşiğinde hasar oluşturdum ve ancak bu kadar toplayabildim. Ortaya çıkan namlu aşağıdadır. Özellikle, uç kısımdaki birleşim açılarını verebilmek için çok uğraştım. Öğrendiğim başka bir şey de zımparalama esnasında diğer yüzeyleri bantlamanın büyük kolaylık sağlamasıydı.
Şimdi fark ediyorum, sağ yüzü daha çok beğenmiştim ve daha çok resim çekmişim. Sol yüzde istemediğim hatalar (aynı seviyede düz bir taşlama yapamadım.) olduğu için doğru dürüst resmini bile çekmemişim. Sol yüz resimlerini ısıl işlemden geldikten sonra tekrar koyacağım.