Bıçak Sanatı - Forum

Başarılı ilk bıçağım :)

Ynt: Başarılı ilk bıçağım :)
« Yanıtla #20 : 15 Ocak 2015, 20:34:16 »
Gösterilen çabaya, verilen emeğe şapka çıkarıyorum. Gerçekten saygı duydum. İş in ne olup olmadığı hiç önemli değil, estetik sorunları olabilir ama böyle disiplinli bir çaba varsa ne olduğunun hiç bir önemi yok, zaman içerisinde kesinlikle nefis işler izleyeceğimizden eminim. Ellerin dert görmesin.

freenautilus

• 391
  • Meslek: Fizyoterapist
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 15 Ocak 2015, 21:05:11 »
Yapım gereği kolay beğenmediğimden, içime sinen birşey olması için çok uğraştım gerçekten. Forumu sanırım bir yıldır takip ediyorum aralıklarla. Ahşap stabilizasyonu, elektro aşındırma tekniklerini, japon yapıştırıcısı ile koruyucu kaplama yapmayı önceden denemiştim. Aynı şekilde kömür ocağını da balkona kendi barbekümü yaparken artan ısıya dayanıklı çimento ile yapmıştım. Hepsi uygun zamanı beklemişlerdi. Eğeleme rampasını da öğrendikten sonra artık işe başlayabilirdim. Su verme-menevişleme başlığını kaç kere okudum bilmiyorum. Ama hakikaten okuduğum birçok şeyi birebir hatalarımla deneyimledim.
Bu bıçak aslında foruma ait, üstünde herkesin emeği var. Ustalarıma ve tüm gönül verenlere teşekkürler. Beni motive ettiniz.
Lütfen gördüğünüz hataları da belirtmekten çekinmeyin. Fotoğraflarda görünen bazı asimetriler çekim açısından.Yoksa simetri hastalığı var bende, genelde düzgün yaparım  :D
Emrah
Instagram : EDEKO.DESIGN
www.ankaradafizyoterapist.com

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #22 : 16 Ocak 2015, 11:05:17 »
Elinize sağlık.

Ön çalışmayı çok titizce yapmışsınız, çok güzel bir düzen kurmuşsunuz. Forumda birçok farklı yerde verilen ayrıntıyı kaçırmayıp da uyguladığınızı görüyorum.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben