Ellerinize sağlık güzel olmuşlar.Yalnız çizikli olan bölgelerin perdahını bilemeden sonra tekrar yapsanız iyi olur.Sonuçta el emeğimizi buradan teşhir ediyoruz,daha düzgün görünürse iyi olur değil mi [/quoteOmer abi tekrar perdah aklina geldi ama ikinci bicagi çok zor bileyledim gerçektenO yyüzdentekrar korlenmesin diye yapmadim zaten bide bicagi aktif kullanıyoruz gercekten ne kadar yaparsak okadar çiziliyor ama onerin varsa su kuma kadar zimpara yap diye değerlendirme bilirim
Alıntı yapılan: Ersin7500 - 12 Ocak 2015, 23:10:01Mustafa abi eleştirileirn için teşekkür ederim Ama ricasso ne bilemedim acıklarsan sevinirim Ekli resimde açıklanıyor nedir ricasso. Kabza/Balçak ile taşlama eşiği arasında kalan bölge.
Mustafa abi eleştirileirn için teşekkür ederim Ama ricasso ne bilemedim acıklarsan sevinirim
Ersin kardeşim kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar, tabi hatalar var ama ben daha onları söylemem çünkü muhasebeciyim Ustalarımızın tavsiyelerine uymak lazım. Senin daha iyi bıçaklar yapacağına inanıyorum.Başarılarının devamını diliyorum kardeşim.
Merhaba,Eline sağlık kardeş güzel ikili olmuş.Bunları avda denemek lazım bakalım iyi olmuşlarmı.
Alıntı yapılan: Kaya - 12 Ocak 2015, 23:15:20Ersin kardeşim balçaklı bıçak ve diğeri tesfiye konularında çok gariban kalmışlar,rahatlıkla diyorum çünkü meslektaş olduğumuz için eğeyi zımparayı ilk defa bıçak sanatı forumunda görmediğini biliyorum.Bu aletlerle bu kadar haşır neşir olmuş birisinin bunu balçaktan beş on dakkalığına esirgemesini garipsedim .Bu çok basit hataları bir muhasebeci yada bir fırıncı ustamız ilk bıçaklarında yapsa idi onları eleştirmez tebrik ederdim .Aynı sektör mensubu birer insan olarak seni mesleğinde iyi bir usta olarak kabul ediyoruz umarım bu ustalığını bizden bir dahaki sefere esirgemezsin .(Anlayışına sığınarak bu eleştiri fırtınasını yaptım ,yaptıklarından aslında bunun çook daha iyisini yapabileceğin aşikar ,onu bizden esirgediğin için içerledim ,umarım kişisel olarak algılamayıp eleştirinin sinerji etkisiyle sanatkarlığından bizi sebeblendirirsin... )Ne demek Kaya abi sana nasil kizabilirim eleştirilerin benim için nasihat değerindedirBalcak ilk defa yaptigim için biraz zorlandim ama inşallah dahah iyisini yapabilirim
Ersin kardeşim balçaklı bıçak ve diğeri tesfiye konularında çok gariban kalmışlar,rahatlıkla diyorum çünkü meslektaş olduğumuz için eğeyi zımparayı ilk defa bıçak sanatı forumunda görmediğini biliyorum.Bu aletlerle bu kadar haşır neşir olmuş birisinin bunu balçaktan beş on dakkalığına esirgemesini garipsedim .Bu çok basit hataları bir muhasebeci yada bir fırıncı ustamız ilk bıçaklarında yapsa idi onları eleştirmez tebrik ederdim .Aynı sektör mensubu birer insan olarak seni mesleğinde iyi bir usta olarak kabul ediyoruz umarım bu ustalığını bizden bir dahaki sefere esirgemezsin .(Anlayışına sığınarak bu eleştiri fırtınasını yaptım ,yaptıklarından aslında bunun çook daha iyisini yapabileceğin aşikar ,onu bizden esirgediğin için içerledim ,umarım kişisel olarak algılamayıp eleştirinin sinerji etkisiyle sanatkarlığından bizi sebeblendirirsin... )
Alıntı yapılan: Ersin7500 - 13 Ocak 2015, 11:17:35Alıntı yapılan: Kaya - 12 Ocak 2015, 23:15:20Ersin kardeşim balçaklı bıçak ve diğeri tesfiye konularında çok gariban kalmışlar,rahatlıkla diyorum çünkü meslektaş olduğumuz için eğeyi zımparayı ilk defa bıçak sanatı forumunda görmediğini biliyorum.Bu aletlerle bu kadar haşır neşir olmuş birisinin bunu balçaktan beş on dakkalığına esirgemesini garipsedim .Bu çok basit hataları bir muhasebeci yada bir fırıncı ustamız ilk bıçaklarında yapsa idi onları eleştirmez tebrik ederdim .Aynı sektör mensubu birer insan olarak seni mesleğinde iyi bir usta olarak kabul ediyoruz umarım bu ustalığını bizden bir dahaki sefere esirgemezsin .(Anlayışına sığınarak bu eleştiri fırtınasını yaptım ,yaptıklarından aslında bunun çook daha iyisini yapabileceğin aşikar ,onu bizden esirgediğin için içerledim ,umarım kişisel olarak algılamayıp eleştirinin sinerji etkisiyle sanatkarlığından bizi sebeblendirirsin... )Ne demek Kaya abi sana nasil kizabilirim eleştirilerin benim için nasihat değerindedirBalcak ilk defa yaptigim için biraz zorlandim ama inşallah dahah iyisini yapabilirimErsin kesinlikle süphe duymam sirta o ege islemesini yapabilen birisi bicagi heykel yapabilir
Alıntı yapılan: FATİH OUTDOOR TEAM - 13 Ocak 2015, 08:27:24Merhaba,Eline sağlık kardeş güzel ikili olmuş.Bunları avda denemek lazım bakalım iyi olmuşlarmı.Tesekkur ederim Fatih abi ama senin bushcraft larin yaninda benimkiler caki gibi kalir
Alıntı yapılan: foreverliving22 - 13 Ocak 2015, 09:47:44Ersin kardeşim kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar, tabi hatalar var ama ben daha onları söylemem çünkü muhasebeciyim Ustalarımızın tavsiyelerine uymak lazım. Senin daha iyi bıçaklar yapacağına inanıyorum.Başarılarının devamını diliyorum kardeşim.Sağol Mesut kkardeşim senin yaptiklarinin yaninda lafi olmaz sen muhasebeciyken bunlari yapiyonBide bizim gibi olsan kim bilir neler yaparsin
Hahaha orda kacirdigim birsey olmus Mesut Abisi sakin üstüne alinma yazarken laf öyle Gelmis nasil olduysa