Bıçak Sanatı - Forum

Marangoz mengenesi

Ynt: Marangoz mengenesi
« Yanıtla #20 : 11 Ocak 2015, 15:48:27 »
Ahmet, kancanın sattığı aparatı hemen alma, sana salı günü belki sürpriz bir haber verebilirim. Eğer yanlış aklımda kalmadıysa bizim hurdalıkta o takımdan bir tane gördüm. Bakarım, duruyorsa Sana kargolarım  ;)

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #21 : 11 Ocak 2015, 16:10:46 »
Ahmet, kancanın sattığı aparatı hemen alma, sana salı günü belki sürpriz bir haber verebilirim. Eğer yanlış aklımda kalmadıysa bizim hurdalıkta o takımdan bir tane gördüm. Bakarım, duruyorsa Sana kargolarım  ;)

İnşallah duruyordur Sefa usta, atılmışsa da kısmet artık. Atölye için yer işini halledene kadar pek birşey yapma imkanım kalmadı zaten, dolayısıyla hemen birşey almaya niyetim yok. Ama yeri halledince  ahşap ve metal işleri için birer tezgah ilk yapılacaklar arasında.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 16:30:08 Gönderen: a.yuce »
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

« Yanıtla #22 : 14 Ocak 2015, 17:02:03 »
Ahmet, Senin malzemeye yarın bakacağım, dediğim gün okullar tatil olunca yarına kaldı. Unutmadım yani  ;)

a.yuce

• *
  • 1121
« Yanıtla #23 : 14 Ocak 2015, 19:12:32 »
Ahmet, Senin malzemeye yarın bakacağım, dediğim gün okullar tatil olunca yarına kaldı. Unutmadım yani  ;)

Acelesi yok Sefa usta ne vakit fırsatın olursa.
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

« Yanıtla #24 : 15 Ocak 2015, 18:32:54 »
Ahmet, malzemeye baktım duruyordu. Bir sorunu var, tahtanın vidalanacağı yerde  ( kare parça) iki delik var, sanıyorum dört delik olması gerekiyordu. Bence sorun olmaz, kalın bir tahta bağlansa bu iki delikte yeterli gelir. İstersen adres göndermen yeterli ama emin olamadıysan akşam fotoğrafını çekip göndereyim bak, beğenirsen al beğenmezsen mal yine bizim  ;)

a.yuce

• *
  • 1121
« Yanıtla #25 : 15 Ocak 2015, 20:05:55 »
Sen gönder ustam. Ben onu keser biçer yine bir şekle sokarım sonunda. Mesaj atıyorum birazdan