Bıçak Sanatı - Forum

000001 _adını siz belirleyin

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
  • Meslek: harita kadastro teknikeri
  • Yer: kırklareli
Ynt: 000001 _adını siz belirleyin
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2015, 23:22:21 »
 tuz ruhu ,perhidrol aldım markalama yapmayı deneyecem sonucunu merak ediyorum inşşallah olur resimleri eklerim :-\
KÖR BIÇAK YOKTUR  BİLENMEMİŞ BIÇAK VARDIR
Nedim DURMAZ

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2015, 23:27:58 »
Liner niye tek tarafa yapıldı?
Salim abi bıçak gizli kabza ahşabın bir tarafına kırmızı diğer tarafa beyaz lineer konulmuş 2 kırmızı ortasıbeyaz olsa daha iyi olabilirmiş.

Elinize sağlık ısıl işlem yapıldı mı
sağol teşşekkür ederim ,malzeme zaten sertti ,delerken 3 tane uç kırdık ,malum tesisatta yok böyle idare edecez ,yapmaya elimiz alışsın iki tanede gaz beton tuğla bulayım bide havalar ısınsın onuda deneyecem inşallah  :( :( :(
Egenin yediği çelik sert değildir bu çelikte gerçek T9(paslanmaz yada HSS) ise öyle 2 tuğla arasında ısıl işlem olmaz

osmanım deneye deneye öğrenecez dünkü yorumlardan sonra ısıl işlem yapmaya niyetlenmedim bile bu deneme oldu az öncede  yazdığım gibi markama deneyecem ,ocak seviyesine gelmeye daha çok fırın ekmek yemem gerek  :)
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 00:00:07 Gönderen: SARI AHMET »
Nedim DURMAZ

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
« Yanıtla #22 : 11 Ocak 2015, 16:04:12 »
asit indirme denemesi başarılı oldu ,desen çizimi çok acemi (tabii ben o hevesle nasıl hızlı çizdiysem) daha iyisini yapmaya gayret edeceğim.

malzeme olarak %50 tuz ruhu -%50 perhidrol , akrilik sprey boya ,tiner ,eldiven,plastik kap vs kullandım umarım beğenirsiniz. :) :)

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/01/11/DSC02095.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/01/11/DSC02096.jpg
Nedim DURMAZ

punisherkan

• *
  • 6
  • Meslek: esnaf
« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2015, 22:19:20 »
ellerine ve emeklerine sağlık sayın abim. yeni başlamaya göre gerçekten çok güzel olmuş. bir de bunu görürlerse eğer siparişçiler sıraya girer söylemedi deme  :)
Benden hızlı gidebilirsin, benden konforlu da gidebilirsin. Ama ben Heryere giderim...

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
« Yanıtla #24 : 12 Ocak 2015, 22:51:06 »
sağolasın gardaşım, işi bi çözelim ilk senin emektarı süslerim süpriz yaparım diye düşünüyodum 8) sen gördün sıra seninkide (kartal mı olur,kaplanmı olur artık :2up :2up
Nedim DURMAZ

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #25 : 03 Şubat 2015, 22:03:42 »
elinize kolunuza sağlık güzel olmuş iyi günlerde kullanmanız dileğiyle bu arada bir sorum olacak liner mazameyi nerden aldınız yani nerelerden temin edebiliriz bilgi verirseniz çok makbule geçer bu arada başarılarınızın devamı dileğiyle foruma selamlar

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
« Yanıtla #26 : 03 Şubat 2015, 23:04:57 »
elinize kolunuza sağlık güzel olmuş iyi günlerde kullanmanız dileğiyle bu arada bir sorum olacak liner mazameyi nerden aldınız yani nerelerden temin edebiliriz bilgi verirseniz çok makbule geçer bu arada başarılarınızın devamı dileğiyle foruma selamlar

teşekkürler ,liner olarak mobilyacıların kullandığı 40 mm pvc ler var onlardan kullandım kalınlıkları 0.8 mm den 2mm kadar değişiyor
Nedim DURMAZ