Ellerine kollarına sağlık. Farklı bir iş olmuş. İşçiliğine kesinlikle lafım yok ama açık konuşayım sevdim mi sevmedim mi karar veremedim Resmin birinde bu namluya bu kabza olmamış diyorum. Sonra başka bir resimde bu kabza ne güzel olmuş diyorum. Boynuz renklendirmesini çok sevdim. Güzel
eline sağlık Soytürk sonunda bıçaklarda formu oturttun
Süper
Alıntı yapılan: Salim Türk - 01 Ocak 2015, 22:37:11Ellerine kollarına sağlık. Farklı bir iş olmuş. İşçiliğine kesinlikle lafım yok ama açık konuşayım sevdim mi sevmedim mi karar veremedim Resmin birinde bu namluya bu kabza olmamış diyorum. Sonra başka bir resimde bu kabza ne güzel olmuş diyorum. Boynuz renklendirmesini çok sevdim. Güzel Salim usta vallahi aklimdan gectin sonuc yine hüsran gözünü seveyim salim ustambirde sev be, ben cok begendim cok güzel
Helal olsun cok guzel olmus.
Ustam ellerine emeğine sağlık Evet artık bu senin tarzın Mükemmel
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, Boynuz kullanımına devam, favori malzemem sayılır, sizin bıçak formlarınızada mükemmel uyuyor zaten
Abi ellerine sağlık. Yine çok güzel olmuş. Boynuza bittim ben. Eğer sorun değilse nasıl verdin Abi bu rengi.
elinize sağlık herzamanki gibi çok güzel.
Üstad eline sağlık,bu bıçakta süper olmuş.Boynuzda yakışmış.xx
Soyturk Usta cok uyumlu super super
Soytürk, gayet güzel görünüyor bu asitle yapılan işlem sonrasında yüzey emaye yapılmış gibi hissediyorum, öyle olmadığını bilsem de hep aynı şeyi hissettiriyor Herşeyi birbirine yakışmış, ellerine sağlık.
soytürk ustam yıne yapmıssın yapacagını eline saglik
Ustam ellerin dert görmesin.
Sabahtan beri buraya birçok defa yazı yazdım geri sildim ne diyim helal olsun valla. Bunları görünce içinde bulunduğum durumu anlatacak cümle kuramıyorum
çok güzel görünüyor.. emeklerinize sağlık..
ustam gercekten çok hoş görünüyor...henuz yolun çok basında okuma teknık anlamda bilgilenme evresinde biri olarak ellerınız dert görmesin diyorum