Ellerine sağlık bülent bey aslında işin içine girmeden anlaşılmayacak çok zor olan bir işi başarmışsınız tebrikler. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ama böyle kapsamlı ve ince hesap gerektiren işlerde geçerli değildir herhalde.
Forumda böyle işler yapılıp sonuçlarını insan görünce gururlanıp kendim başarmışcasına seviniyorum ve heyecanlanıyorum acayip cesaret geliyor bende yapmak istiyorum bizim gibi acemilere rehberlik edecek nasıl yaptım şeklinde bir rehber yayınlasanız nasıl olur. Çok mu şey istemiş olurum kusura bakmayın neyse çok uzatmıyacam emeği geçen tüm değerli ustalarımın Ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.
Teşekkür ederim Yasin bey,
Nasıl yaptım diye bir konu şimdi malesef ki olmaz,çünkü iş bitti

İlerleyen dönemde yapmak isteyenin bütün parçaları içinde olan bir kit (tekerler,miller,vidalar,motor,sürücü,kollar v.s ) veya sadece şase olarak düşünülebilir..
Ama belli bir adet yakalamak lazım,çünkü bir makine için uğraşmakla 3-4 hatta daha fazla makine ile uğraşmak arasında çok fark yok,
Böyle bir bant zımpara makinesi kit olarak alıp ''benim elim yatkın kendim toplarım'' diyenler burdan yazabilir veya duruma göre yeni başlık yaparız