Eline sağlık abi artık klasik oldu. 
Sağol Osman,insan sevdiğini yapacak o zaman güzel oluyor

Çok güzel! Elinize sağlık.
Teşekkürler

Güzel görünüyor. 
Teşekkürler

Cok guzel olmus corian malzemeyi nerden temin edebiliriz.
Teşekkür ederim,
Corian mutfak ve banyo malzemesi satan tedarikçilerde veya onu kullanan atölyelerde oluyor,ama ona çok benzen bir malzeme daha var tamamen alakasız..
Vakti zamanında bir atölyede yalnış yapılmış bir banyo lavabosunu kestirmiştim,ama artık epey azaldı..
Namlunun bu Formuda çok yakışmış ABÇ ye .eline sağlık abi.
Teşekkür ederim Mehmet,
Deneme yanılma güzel şeyler ortaya çıkıyor,canlı testler sende
Bülent her zamanki gibi çiçek bir işçilik olmuş...
Teşekkürler Kaya

Bu formu diğerlerinden daha çok sevdim, yine kusursuz olmuş, ellerin dert görmesin.
Teşekkür ederim Sefa abi

Çok çizgimin dışına çıkmasam da arada bir ufak tefek farklar güzel oluyor,
Elinize sağlık gerçekten güzel duruyor.Seri üretime geçseniz çok satanlar listesine girer 
xx
Teşekkür ederim,
Bunun henüz bir sahibi yok,vitrin diye düşünülebilir

Ellerine sağlık ustam, bence her yönü ile on numara 
Teşekkür ederim Soytürk ustam,
Sende beğendiysen tamamdır,tarz oturmuş demektir

ustam ellerine sağlık.cok güzel olmuş.bu model artık senle anılır olacak.
Teşekürler,
Biraz öyle oldu ilk sevdam scandi ve bushcraft sınıf ve öyle olup gelişmeye devam edecek

ustam eline saglik cok temiz bir işcilik cokta güzel gözüküyo ama sanki kabza birazdaha incelseydı daha güzel olurdu gibi geldi bana

Teşekkür ederim

Genelde bu sınıf işlerde belli bir standart altı kabza kullanım konforundan ödün veriyor,ama tamamen elde ve doğaçlama çalışınca ufak tefek farklar oluyor,ama kullanımı ve konforu konuısunda bir sıkıntısı yok,
Pırıl pırıl olmuş ustam.. Ellerine sağlık 
Teşekkür ederim

Ellerine sağlık. Bu namlu daha iyi duruyor.
Teşekkürler Salim ustam,
arada bir çok çizgi dışına çıkmadan farklı işler

Bülent bey çok harika bir çalışma olmuş yine, peydah yapmadan 220 gibi zampara da işi bitirip bu kadar temiz işçilik cikarmak ustalığınızı ve el becerinizi göstermekte. Asıl hoşuma giden her bıçakda fabrika şablonundan çıkmışcasına aynı standartı yakalamanız
elleriniz dert görmesin.
Teşekkür ederim Yasin bey,
Elden geldiğince titiz iş yapmayı severim,sonuçları ortada..
En büyük etken sabır, iki kere hatta üç kere düşün bir kere yap gerisi geliyor zaten

bülent eline sağlık kusursuz olmuş corian gömüsü buldun sanırım bir türlü bitmedi 
Ustam teşekür ederim

Aslında bulmuştum (sende ki kök ceviz gibi,yerini bilmesem bahçede ki ceviz ağacını kestin diyeceğim ama öyle bir ağacın yoktu

)ama artık sonlarına geldi, varsa bir ihtiyaç her zaman 1-2 bıçaklık hallederiz,