Bıçak Sanatı - Forum

gerber dime mini icin klif

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
gerber dime mini icin klif
« : 20 Aralık 2014, 20:35:34 »
Ayakkabicidan aldigim deriyle her zaman yanimda tasidigim  mini tol icin klif yapmaya calistim. Deriye sekil vermek kesmek hatta delmek bile zordu parmak kadar sey yarim saat surdu bitirmem. Ilk denemem.   

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
Ynt: gerber dime mini icin klif
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2014, 20:39:14 »
güzel olmuş kılıf üstünde bir de kapağı olsa daha güzel olurdu gibime geliyor  ;) elinize sağlık  :2up
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

hüseyin75

• 937
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2014, 20:42:38 »
güzel olmuş kılıf üstünde bir de kapağı olsa daha güzel olurdu gibime geliyor  ;) elinize sağlık  :2up
tesekkur ederim ben de kapakli yapmak istiyordum ama nasil yapacami bilemedim

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2014, 21:00:01 »
güzel güzel ellerine saglik ileride insallah daha güzellerini yaparsin bol bol video seyret
fomdada cok kilif üzerine yazilar var okumani bakmani takip netmeni öneririm

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2014, 21:16:16 »
Parmak kadar deyip geçmeyin. Ufak şeyi yapmak daha zordur. Güzel olmuş. İlki böyle ise sonrakiler daha da güzel olacak.

hüseyin75

• 937
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2014, 21:22:07 »
Tesekkur ederim en buyuk sıkıntım kliflik deri bulmak . Calistigim malzeme pek uygun olmayinca insanin hevesi de olmuyor.

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2014, 21:34:52 »
sen kiliflik deri iste
SEFA Hocanin tavsiye ettigi yer
burdan sefa hocayada saygilar sunuyorum
bu adresi bizimle paylastigi icin

DERICI Gürcan Ticaret ANKARA                                                                                                                                                                                                                      Oğuz Tekin Gürcan == 0312 311 36 08

Kapsül İçin                                                                                                                                                                                                                                         Algül Çanta   Hasan ve Levent Gülmez  0312 311 96 70

hüseyin75

• 937
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2014, 06:29:23 »
Pazartesi bi arayayim uc dort kliflik verirlermi yaninda mumlu ip vs de satiyorlarmi.

hüseyin75

• 937
« Yanıtla #8 : 22 Aralık 2014, 10:22:24 »
Gurcan tic. Aradim en kucugu 1metre kareden buyuk oldugunu soylediler fiyati da makul fakat yuzde yuz bitkisrl tabaklama olmadigini soylediler icerisindr azda olsa krom bulunuyormus. Burda okuduguklarima gore kromlu deri iyi kalip almiyor lastik gibi oluyor. Internette yabancilarin klif yapimini izleyince deri ellerinde kil gibi kolay sekil aliyor.