Eline sağlık abi.İncelen kuyruk gayet güzel olmuş. 
Teşekkürler Osman,değişik çalışmanın sonu yok,kuyruk işi zor ama bittiğinde şık duruyor

elinize saglik sade ve cok güzel gözüküyor

Teşekkür ederim

Kusursuz işçilik, harika ahşap ve çelik. Çok güzel. Elinize sağlık.
Şimdi yazacaklarımı eleştiri olarak almayın sakın. Tamamen kişisel bir görüş, bıçakta kusur olduğu için falan değil. Eser makine kusursuzluğunda olmuş.
Ben bu incelen kuyruk işini sevmedim nedense. Eski kafalı mıyım ne?
Puukko model bıçaklar veya minyatür sabit namlular -örneğin mehmet&renas Ustanın HNS 30 neckeri- gibi, ilk anda bana itici geldi.
O necker de kusursuz işçiliğe sahip. Üstelik benim HNS 30 siparişi vermeme de neden oldu. Gel gelelim...bana yaranamadı gariban 
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=6839.0
Teşekkür ederim,
Aslında bu bıçağın boyutları çok küçük değil örnek verdiğiniz bıçak bundan yaklaşık 5cm kısadır ve sınıfı neck denilebilir..
Bu bıçak aslında boyu sınır alınırsa standart bir bushcraft bıçaktır,sadece namlu kabza oranı farklı diyelim..
Tapered tang taşlama bir çok Avrupalı meslektaşımızın ve bizde de örnekleri olan bir stil,görsel güzellik ve kabza hafifliği sağlıyor,hep nasıl yapıyorlar diye merak ediyordum,kendinde yapınca zorluğunu gördüm ama ben çok sevdim,devamı da gelecektir..
Kuyruk ve bıçağın boyutlarını sevdim.
Teşekkürler Salim

Cok guzel olmus elinize saglik kuyruk tarafina doru incelmesi firlatma bicagi olarakta kullanila bilr. 
Teşekkürler,
Fırlatma bıçağı falan olmaz,öyle bir dengesi malesef ki yok,bu bushcraft bir bıçaktır ve öyle kalacak

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür ederim

Ustam ellerine sağlık. İlk defa gördüğüm bir kabza tarzı. Muhtemelen yapımı da çok zor olmuştur.
Teşekkürler ustam

malesef hem bu stil taşlamak hemde tapered tang yapıya kabza sıkmakta dert..
elinize sağlık .on numara olmuş.
Teşekkür ederim

Ellerine saglik Ustam yine yeniden cok guzel bir is olmus. Incelen kuyruk benim cok hosuma gidiyor. Hem agirlik konusunda avantaj sagliyor hemde kabzede ahsap yogunlugunu artirdigi icin gorsellige destekte bulunuyor. Kabze isini daha da zorlastiriyor diye biliyorum bu incelen kuyruk , siz bi zorlukla karsilastiniz mi acaba?
Teşekkürler Alper

Bu sınıf taşlanmış bıçağa kabza sıkmak daha zor,delikler sorun olmuyor ama epoksi ile yapıştırdıktan sonra sıkıştırmak için mengeneye bıçağı ortalayıp bırakamıyorsun,kuyruk açık kalıyor..
Mecburi,bıçağı iki tana daha uzun takoz (normal kabzada kabza boyu kadar takoz kullanıyorum )arasında sıkıp kuyruk tarafını ayrıca el mengenesiyle sıkıyorsun..
Zeytin çok güzel duruyor
Çok beğendim ellerinizi dert gormesin
Teşekkürler

Bülent ustam herzamanki gibi bu da muhteşem olmuş. Ellerine sağlık...
Kabza ve çelik kalınlığının kuyruğa doğru incelmesi çok hoş duruyor...
Teşekkür ederim Sergun bey,
Çıkan sonucu bende beğendim,benim ilk denemem oldu ama Avurpalı çok örnek var..
Zor ama uğraştığıma değiyor,devamı gelecek

Bülent bey yine konuşturmuşsunuz sanatınızı bizede söyliyecek söz bırakmamışsınız bu saatden sonra kelimeler hep aynı nediyelim ellerinize sağlık çok güzel bir kombinasyon olmuş zeytinde pek yakışmış.

Teşekkür ederim

Yine çok titizce hazırlanmış bir bıçak. Tebrikler Bülent, elin kolun dert görmesin.
Teşekkür ederim Sefa abi,
Benim için değişik bir kuyruk taşlaması oldu,ama görseli çok güzel
Çok güzel görünüyor. 
Teşekkür ederim

maşallah elinize sağlık 
Teşekkürler
