taner usta ellerin dert görmesin harika bi aparat çıkmış ortaya
Bu iş, basbaya "ağız açma makinası" olmuş. Taner Ustam ellerin dert görmesin, nefis bir iş olmuş yine.
Taner abi maşaAllah güzel olmuş abi ...
Vayyy 10 numara iş çıkarmışsın yine Çok iyi olmuş, ellerine kollarına sağlık.
Taner abi ellerine sağlık nasıl bir eğleme rampası istersin deseler bu kadarını hayal edemezdim demek ustanın perspektifi böyle oluyormuş tebrik ederim. Bugün zımpara yaparken aklıma sen geldin dedim ki Taner abi eğleme rampasını bitirse de bi de bize zımpara takozu tasarlasa nasıl olsa onu da yapsan muhteşem yapacaksın
Alıntı yapılan: Hasan BAHCİVAN - 17 Aralık 2014, 22:30:03Taner abi ellerine sağlık nasıl bir eğleme rampası istersin deseler bu kadarını hayal edemezdim demek ustanın perspektifi böyle oluyormuş tebrik ederim. Bugün zımpara yaparken aklıma sen geldin dedim ki Taner abi eğleme rampasını bitirse de bi de bize zımpara takozu tasarlasa nasıl olsa onu da yapsan muhteşem yapacaksın sağolasın hasan onuda yaparımda ,daha bi bıçak yapmadım ,elimdeki antika olan bıçaklar bitsin onuda yaparız.
Ellerinize sağlık çok pratik bir o kadar kullanışlı olmuş.İnsan oğlunun hiç isteği bitmez o yüzden elimizdekinin değerini bilelim ama gelişimede açık olalım xx
beyendiğinize sevindim ,aslında benim en çok sevdiğim parça eğeyi tutan papuçlar hem tek civata ile tutuyor hemde eğenin aabanı konpile açık.