Ah ah bu bıçagın bende kötu anıları var
malesef ogun çok citi rahatsızlandım bıçaklada seninlede pek ilgilenemedim artık bidaki sefere telafi ederiz bu arada bıçak gerçekyen çok güzel olmuş taşlama hattıda kaybolmamış 2. Bıçagı merakla bekliyorum
Ah Mehmet Ustam tekrar geçmiş olsun diyorum. Senin sıhhatin bıçaktan daha önemli. Şu anda elimde bir acayip eğe var. Ya otuz yıl talaş kaldıracağım ya da sen bir el atacaksın.

Çok temiz bir işçilik. Yalnız namludaki geçiş çok yumuşak olmuş, hatlar biraz kaybolmuş. Aynı hatayı ben de yapıyorum. Bu konuda tavsiyesi olan varsa seviniriz. Tebrik ederim ilk bıçak değil sanki...
Aynı eleştiri Mehmet Usta tarafından da yapıldı.Bir miktar düzeltiysem de tam olmadı. Bunun çözümü düz bir zemine zımpara kağıdı yapıştırıp geçiş açıları dikleşene kadar zımparalamak. Hakikaten işe yarıyor.
İlk bıçak olmak için fazlasıyla iyi sizi tebrik etmek istiyorum. Hemen her gün yeni bir arkadaş ilk bıçağını yapıp paylaşıyor. Ben de ilk bıçağımı bir kaç ay önce bitirdim. Yeni bıçaklarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim sırada bir eğe var bıçağa dönüştürülecek. Ondan sonra kısmetse n690'lar.
Elinize saglık temiz iş olmuş. ayrıca güzel bir bıçak
Teşekkür ederim.