Günaydın İyi Günler,
öncelikle hepinizden ilgi ve iltifatlarınıza teşekkür ediyorum.
İşçilik her zamanki gibi mükemmel. Lakin eğenin bir ucu tek noktada sabit olduğu için açı sabit olmaz, bir miktar dairesel bir açı olur gibi geldi.
Ahmet bey haklısınız,
eğenin bir ucu noktada sabit olduğu için açı sabit olmaz, ama anormal derecede uzun olmayan bıçaklarda pek rol oynamaz, ayrıyeten burundaki açı`nın artmasıyla otomatikman ucun daha sağlam olmasına yardımcı olur.
İşçilik her zamanki gibi mükemmel. Lakin eğenin bir ucu tek noktada sabit olduğu için açı sabit olmaz, bir miktar dairesel bir açı olur gibi geldi.
Ağız açarken birde kuvvet uygularsak esneme yapabilir gibi... Yinede mekanik sanat kendini gösteriyor, ellerinize sağlık.
Alper bey,
aparat bir açıya sabitleştirildiği an kesinlikle esneme yapmıyor))
valla benim kafamdada böyle bişey var gibi.
Bence kafa kafaya verelim Taner Ustam. Elimde 3 rampa paralandı. Sonunda rampamsı bir şey ile yetinmeye mecbur kaldım. 
O yüzden sinirlenip nick değiştirdim.
Kafamdakileri size aktarabilirsem memnun olacağım. Tank gibi bir şey lazım bana. Elimin ayarı hiç yok...
Mustafa bey,
Bence Taner usta kafasından geçen şeyi gerçekleştirirse, o rampa size bir ömür boyu hizmet edecektir!
Atölyem umduğunuz kadar ahım şahım birşey değil, derli toplu bir gün rastlarsam size bi foto yaparım;) Kama özel bir projem sonuçları yeni Konu olarak ilk sizlere bildiririm.