Taner ustanın ellerine sağlık gerçekten çok profesyonel bir çalışma olmuş osman sanada teşekkürler. Bu konu ayrı bir başlığı fazlasıyla hakediyordu, ben çok anlamadığımdan sorayım yenisi ile eskisi arasındaki teknik farklar nelerdir acaba.
Taner Abi esabta ordan göz kırpıyo bendemi istesem ne!.?
Bir dakka biri ben gibi mengenemi demiş yoksa benmi mengene gibiyim onu anlamadım.. Taner Abi bana yokmuu ?
Abov Taner ustam seri üretime geçtin demek. Biz hiç yayınlamayacaktık bu resimleri aldın başına belayı Bu arada yeni özellik olarak başka neler geldi benim mengenenin üstüne teknoloji bile bu kadar hızlı gelişmiyor.
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 06 Aralık 2014, 21:20:07Abov Taner ustam seri üretime geçtin demek. Biz hiç yayınlamayacaktık bu resimleri aldın başına belayı Bu arada yeni özellik olarak başka neler geldi benim mengenenin üstüne teknoloji bile bu kadar hızlı gelişmiyor. osman ne işler açtın başıma.
Ustam bu işi sen başlattın bu kadar güzel mengene yapmayacaktın.
Turkler dermis birisi yapiyorsa ben neden yapayim hic kimse yapamiyorsa ben nasil yapayim. Bu soz kesinlikle bu forumdakiler icin gecerli olamaz vesselam.
Taner Ustam, eğeleme işini de bu mengenede rahatlıkla yapabiliriz gibi görünüyor. Öyle midir? Eğer öyleyse benim gibi amatörlerin ayrıca bir mengene almasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Alıntı yapılan: against - 07 Aralık 2014, 02:09:40Taner Ustam, eğeleme işini de bu mengenede rahatlıkla yapabiliriz gibi görünüyor. Öyle midir? Eğer öyleyse benim gibi amatörlerin ayrıca bir mengene almasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.Bence tastamam öyledir Metin Bey. Bıçak Sanatçısı için başka mengeneye gerek bırakmıyor bu alet. Aslında demircilikte de genel olarak çok iş görebilecek bir tasarım. Çok fonksiyonel bir alet olmuş.Taner Ustayı bu eserinden ötürü takdir ettim. "Ben tasarımı sadece sağlamlaştırdım." dese de, işlevi koruyarak sağlamlaştırmak maharet ister... Fiyatı ise işlevine ve sağlamlığına göre sudan ucuz bence.
taner usta döktürmüssün valla muhtesem bir aletalet calisir el övünürmüs cok güzel bir icat ellerine saglik cok begendim