Soytürk ustam ellerinize sağlık.Logonuz da hayırlı olsun.
Forumdaki grafik tasarımcıların yanında bana laf düşmez ama bir bina dolusu endüstriyel tasarımcı ile proje yapa yapa işlerine burnumu sokmaya alıştım, n'apayım. Bir arkadaş üst kısmını görmemiş sormuş, logo kuyruğunda yıldız olan, S şeklinde ağzı açık bir yılan formunda. Yılan ileri doğru saldırır şekilde olsa, yani S italik olsa, logonun ana gövdesi sülüs hattı ile yazılmış büyük ye harfi gibi bir şekil olsa, hem dikey eksende daha az yer tutardı, hem de bıçağın öne doğru eğimli ricasso ve burun kısmı ile daha uyumlu olurdu bence.
Alıntı yapılan: a.yuce - 28 Kasım 2014, 21:03:55Forumdaki grafik tasarımcıların yanında bana laf düşmez ama bir bina dolusu endüstriyel tasarımcı ile proje yapa yapa işlerine burnumu sokmaya alıştım, n'apayım. Bir arkadaş üst kısmını görmemiş sormuş, logo kuyruğunda yıldız olan, S şeklinde ağzı açık bir yılan formunda. Yılan ileri doğru saldırır şekilde olsa, yani S italik olsa, logonun ana gövdesi sülüs hattı ile yazılmış büyük ye harfi gibi bir şekil olsa, hem dikey eksende daha az yer tutardı, hem de bıçağın öne doğru eğimli ricasso ve burun kısmı ile daha uyumlu olurdu bence. + 1000
Yeni logonuz hayırlı olsun Ustam. Beğendim logoyu. Rasim Ustaya da selamlar, hürmetler.Esere gelirsek, denecek söz yok! Her zamanki gibi, sahibi veya potansiyel sahibi çok şanslı...
Yılan ileri doğru saldırır şekilde olsa, yani S italik olsa, logonun ana gövdesi sülüs hattı ile yazılmış büyük ye harfi gibi bir şekil olsa, hem dikey eksende daha az yer tutardı, hem de bıçağın öne doğru eğimli ricasso ve burun kısmı ile daha uyumlu olurdu bence.
eline saglık abi. logo da hayırlı olsun çok hoş gerçekten
Soyturk Bey yine cok guzel bir bicak ile ustaliginizi konusturmussunuz .Logo ^-^guzel olmus.Logoyu gormeseseydim de bicagin ustasinin siz oldugunu ,bu isi hic bilmedigim halde soylerdidimEllerinize saglik
Logo da bıçak kadar güzel olmuş, sembollerdeki ilişki oldukça konsantre; hem brutal, hem simgesel , hem de serbest el baş harf olmuş tebrikler.
ellerine sağlık soytürk kardeş
Yeni logonuz hayırlı olsun soytürk Usta. Cok Beğendim ellerine emeklerine saglik
üstat fazla söze gerk yok sen bu işte artık prf oldun
Elerine saglik soyturk ustam bicakta logoda super olmus
eline sağlık ustam