Soyturk ustam, elinize sağlık,tam bir avcı olduğunu söyleyebilirim. kömür olarak ne kullandınız? Ne önerirsiniz?Ayrıca ne kadar zamanda dövüldü, bilgi verirseniz sevinirim, tebrikler...
Meşekkatli bir iş çıkarmışsınız.. Profili çok beğendim, ceviz ayrı bir hava katmış zaten, eline sağlık ustam..
Dövme deyince iş değişiyor. Gerçek el işçiliği, gerçek ustalık, İnşallah bir gün bizde dövme bir bıçağa sahip olacağız.
ustam ellerine sağlık çok güzel olmuş
Elleriniz dert görmesin.
Soytürk çok beğendim çok güzel ellerinize sağlık
Güzel bir bıcak herşeyi ile ellerine sağlık
Eline sağlık çok beğendim Soytürk tebrik ediyorum
Ellerine sağlık ustam çok güzelo olmuş :)bütün rulman celikleri 52100 mudur ustam
eline saglık ustat bu form çok şahane olmuş devamını mutlaka bekleriz buarada balçaklı modeldende kesinlikle bi örnek bekliyoruz aklımda yer etmiş kereta
Sagolasin soytürk ustam:) yürüyen merdiven işi yapiyorum ve onlardan çikan hurda rulmanlar sizden ilham alarak baslicamm inşallah:)
kıymetli arkadaşlar delmekte zorlandığınız çelikleri birde kaliteli markaların beton delme tığlarını dönüş yönüne keskin bileyledikten sonra, bu tığlarla delme işini deneyin, mütiş bir delme gücü elde ettiğinizi göreceksiniz...