Soytürk bence çok çok güzel olmuş, yavaş yavaş gittin ama belli ki sonuca değmiş. Makinada boşta bil ucu bırakmamışsın yahu
hazır elin değmişken bir de mandren monte etsen matkap işi de aradan çıkarmış neredeyse
Her şey bir yana o boyayı nasıl yaptın öyle, bir alay şablon çıkarmışsındır eminim. ( bu arada oradaki kros motor nedir?)
Sütun matkap için ikinci ellere dikkatini çekmek isterim, iyi kalite oturaklı bir tezgahı söylediğin fiyatın yarısına alabilirsin.
Ellerine sağlık tekrar, güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim Sefa ustam, aslında diklemesine olsa onuda yapardım da bu sisteme mandren takarsam yatayda olur onuda kullanmak mesele, Sefa ustam bu kamuflaja karşı acayip bir zaafım var benim

, o gördüğün atölye yavrusunun dış ön cephesi askeri kamuflaj desenli, bahçeye araç giriş kapısıda aynı askeri kamuflaj

, işde kullandığım taş motoruda koyu kamuflaj desenliydi ama çoğu silindi pek belli olmuyor hatta kartvizitim bile kamuflaj, çalışma önlüğüm filan , acil tedavi şart yani

, aslında şablon filan çıkarmıyorum fırçayı elime alınca tamamen doğaçlama oluyor

,. Motorum klx 300 97 model daha 10000 de bile değil arada efkarlandım mı şahlandırıyorum mahallelinin kulakları bayram ediyor

, ustacığım linkini verdiğin matkap hem trifaze hemde fiyatı amatörce işler için yüksek geldi

, birde ustam 40 kum zirkonyumda benim makinanın ayarı dikiş tutmuyorum, sanırım ayar tekerinin bombe açısını daha derin yaptırmalıyım (1.5 derece yapmıştık), 60 kum aliminyum oksitte çok güzel çalışıyor ama zirkonyum 40 kum sanırım bezinin kalın olmasından dolayı zımpara gezme yapıyor.