İlker Bey tesekkur ederim.Vaketayi ham olarak aliyorum, kalip cikarip desene karar verdikten sonra zevkli kisim basliyor .Sonrasinda boya ve dikerek birlestirmek geliyor .Vaketa canta kullanildikca vucut formunu alir ve estetik bir sekilde yaslanir.Sormak istedikleriniz varsa bildigim kadariyla yardimci olurum
Valla isin dogrusu sik sik sizi rahatsiz edebiliriz. Sizden ve diger ustalardan ogrenecek o kadar cok sey var ki. Daha yolun basinda bile degilim sahsen

oglumun ve kendimin tufeklerini arabada tasimak icin bir kilif yapmak istedim ilk basta, hem araba hem tufekler bir zarar gormesin dedim, malum deri kiliflar cok pahali... bi keci derisi tedarik ettim, oyle ettim boyle ettim kalibini bile cizemedim, cikaramadim

sonra bu siteye rastladim, meger ne kormusum... Muthis faydalandim fikir olarak. Ama fiiliyata geciremedim daha. Sonra o deri ile kiytirik tabir edilebilecek bir kilif yaptim komanda bicagina ama resmini koyamadim, kotu bir calisma oldu. Benim icin super, esim falan cok begendi ama sizinkilerle kiyas bile kabul etmez.

Simdi o bahsettiginiz deriden alip bi seyler yapmaya calisacagim insallah, once basit seyler tabi, yoksa hemen tufek kiliflarina baslayacak beceri de degilim