hasan yüklemeye bi bakacam ama beceremem aha osman yetişti, yarin osman sana gönderim sen yükle, bu arada senin mengenenin yarısı bitti sayılır bi eksen daha ekledim hatalı bulduğum yerleri kalınlaştırdım biraz ağır olacak işallah beyenirsin.
sizde sağolun yok daha ağzıa başlamadımda kumpsı sabitleyerek çizdim bitim noktası uçta birleşecekmi diye ama benimde aklımdaydı çizgiye bakıp terst tarafa açmimdiye bu içbükey işi beni sitrese soktu profil kolayda bi türlü ağıza başlayamıyorum. selamlar
Mengene tam robust olmuş makinacı işi olduğu hemen belli oluyor. Taner usta, bu Honesuki lerde düz olan tarafta iç bükeylik durumu yok, düz yani. Bir kaç kez daha söylemeye çalışmıştım ama arada karışıklığa gitti sanırım. Asimetrik bileme işi bu nedenle önemli. Yanagiba olsaydı düz tarafta içbükeylik vardı ama onun işlevi ile bununki farklı. Bu bıçak daha çok et işlemede ( beyaz veya kırmızı et) kullanılıyor.