ellerine sağlık Soytürk, çok beğendim. asit ve yağ karışımının bu bıçaktaki deseni de çok hoşuma gitti
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Bişey gözüme çarptı işaret parmak girintisinin bittiği yer fazla mı sivri kalmış. Özellikle çakıyı açarken ele batmıyor mu?
Eline sağlık abi.
O zaman güzel Bu arada çakının formunu çok sevdim. Arka kısımdaki detay da çok hoş
Soytürk ustam gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş.Ellerine sağlık.Tebrik ediyorum.
Soytürk, çok farklı ve güzel olmuş, ellerin dert görmesin
Soytürk ustam ellerin dert görmesin.
Ellerine sağlık güzel çok olmuş,kızımla bakıyorduk yapa yapa bunumu yapmış dedi (yaş 6)neden kızım dedim eski bir şeye benziyor dedi kim yapmış dedi soytürk amcan dedim avatardaki resmini gösterdim
ustam harika olmuş ellerine sağlık. Forumdan uzak kalmışım biraz, asit yağ olayını merak ettim.
Abi eline saglık yine harika. Şu yaglı asiti denemek için sabırsızlanıyorum. Müsadenle tebi
Soytürk ustam ellerine sağlık, süüperr olmuş.. klasik değerlerini ne olursa olsun işliyorsun bıçağa; çok güzel bir şey.Vidalı perçinlerine bittim Corby tipi dediklerinden sanırım. Tedarik yerin Türkiye'den mi ?