Bıçak Sanatı - Forum

sinan erşen ziyaret

murat sönmez

• 286
  • Meslek: dzkk mhd
  • Yer: bandırma balıkesir
sinan erşen ziyaret
« : 28 Ekim 2014, 20:28:31 »
Bugun benim gibi bıcak tutkusu olan rıza arkadasimla bandirmada bulunan sinan ERŞEN abiyi ziyarete gittik.. bizde bu hobiye yeni basliyoruz gayet heyecanliyiz bilirsiniz..Sagolsun sinan abi bizi okadar iyi samimi karsiladiki anlatamam. Cok mutlu olduk, yapmis oldugu eserleri elimize alip inceledik, bizi iyice sardi sarmaladi bu bicak tutkusu..fotograflarini gormus oldugumuz, muhtesem bicaklarin neden okadar guzel muntazam oldugunu onunla konustuktan sora daha bi iyi anladik.. Insallah birseyler ogrenicez kendisinden, sagolsun paylasimda gonlu bol:)
Tekrardan kendisine tesekkurlerimizi sunar, iyi calismalar dileriz..

CihadKılınç

• 206
  • Meslek: İtfaiyeci
  • Yer: İstanbul / Çekmeköy
Ynt: sinan erşen ziyaret
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2014, 21:38:25 »
Çırak olacak bi ustada ben bulsam, çay yaparım, yer süpürürüm, çekiç sallarım, getir götür yaparım. Bilgi pahalıdır arkadaşlar, değerini bilmek gerek. Hele bu kadar mahir bir ustanın bir dediğini ikiletmemeli.
Alet işler, el övünür.

murat sönmez

• 286
  • Meslek: dzkk mhd
  • Yer: bandırma balıkesir
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2014, 23:44:21 »
+1000

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2014, 23:57:39 »
Bence de kıymetini bilin Ustanızın.

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2014, 22:04:19 »
Çırak olacak bi ustada ben bulsam, çay yaparım, yer süpürürüm, çekiç sallarım, getir götür yaparım. Bilgi pahalıdır arkadaşlar, değerini bilmek gerek. Hele bu kadar mahir bir ustanın bir dediğini ikiletmemeli.
+1
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2014, 22:13:41 »
Keşke bende bandırmaya gidebilsem ve sinan ustayı ziyaret edebilsem çok isterim  yakında bıçak ustası turizimine başlayıp il il ustaları gezip çıraklık yapacam.  ^-^
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.