Bıçak Sanatı - Forum

koleksiyona küçük bıçak kattım

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
koleksiyona küçük bıçak kattım
« : 26 Ekim 2014, 14:15:59 »
aslında küçük bıçak şart,lazım oluyor
gri olan plastik saptı,bayağı zımpara ve bileme testlerinde kullanmıştım çöpe attım,beğenmiyordum
yerine bu siyahı aldım

sustalı yandan fırlıyor vede kitleme mekanizması var çok hoşuma gitti,hem modern tasarım hemde sapıda demir,iyide kesiyor..bit pazarında sıfır tezgahtan 5 tl ye aldım,bugün aldım

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
Ynt: koleksiyona küçük bıçak kattım
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2014, 17:07:34 »
sustalı çakı yasak diye biliyorum :-\ iyi ki eve götürürken polisle rastlaşmadınız ;)
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2014, 01:28:49 »
sustalı çakı yasak diye biliyorum :-\ iyi ki eve götürürken polisle rastlaşmadınız ;)

polisler her hafta o çakıların olduğu tezgaha bakıyor  ;)

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2014, 22:55:05 »

polisler her hafta o çakıların olduğu tezgaha bakıyor  ;)
abi bilirsin bu işler etiket işi adamın bu gün bir şeylere el koymak gibi bir isteği vardır başını ağrıtır, ben kendimden örnek vereyim tam 6 gün boyunca çakılarımı aldılar elimden  ::) 7. gün aradı bişey bulamadı, 10. günden sonra bi daha da aramadı şimdi silah taşısam fark etmezler ::) dediğim gibi kıl birisine denk gelirsin laf söz anlatamazsın ceza yazar bişey yapar tatsızlık çıkabilir  ::)
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)