Çok güzel. Özellikle yıldız... Ben olsam hiç acımam çıkar bahçeye bir tahtaya sabahtan akşama fırlatırdım
Bu işlerin çelikle fazla ilgisi olmayacağını tabiki ileriki zamanlarda anlarsınız... Beni yanlış anlamayın tabikide çeliğinde önemi var ama çelik üzerinde yapılan sertleştirme işlemi ve meneviş işlemi daha önemli. Tabiki ağız açısı ucunun sivriliğide keskinliğe etken... Aslında bahsettiğiniz kılıfları delme hadisesini ele alırsak tamamen ağız açısıyla ilgili. Saygılar...
Alıntı yapılan: Berke Boyacı - 04 Aralık 2010, 19:00:23Bu işlerin çelikle fazla ilgisi olmayacağını tabiki ileriki zamanlarda anlarsınız... Beni yanlış anlamayın tabikide çeliğinde önemi var ama çelik üzerinde yapılan sertleştirme işlemi ve meneviş işlemi daha önemli. Tabiki ağız açısı ucunun sivriliğide keskinliğe etken... Aslında bahsettiğiniz kılıfları delme hadisesini ele alırsak tamamen ağız açısıyla ilgili. Saygılar...+1 Berke, süpersin...
tek tek çekilmiş resimleri ekledim eğer resimler sayfayı ağırlaştırırsa,tek tek çekilmiş olanları kaldırabilirim