Merhaba sevgili forumdaşlar kıymetli ustalar değerli arkadaşlar sizlerden uzak kalmanın burukluğu artık hat safhaya ulaştı. Geçen mayıs ayından beri elime eğe zımpara almadım artık bir silkelenmek üzerimdeki tozu atmak yeni projelere girişmenin zamanı geldi hayırlısı ile inşallah yeniden atölye işlerine mesai ayıracağım.
Biraz cefa çekeceğim fakat cefa olmadan sefa olmuyor o üretmenin verdiği psiko terapi mi diyeyim yoksa kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan birimi bilemiyorum insanın severek ve zevk alarak dürüst olayım arada ters giden işe söverek de olsa sonuca ulaşmak bambaşka bir duygu.
Fazla başınızı ağrıtmadan bu arkadaşı tanıtayım öyle fazla resim çekemedim . Kendisi ilk eğe çalışmam olur et kalınlığı 8 mm e yakın bir eğe idi çift taraflı yüzey taşlamadan sonra 6 mm indi suyunu aldıktan sonra ağız açtım kabza kapakları sök tak cinsinden civatalar m 5 krom ağız bilemek için içerisine bir parça arkansas taş pirinçten bir düdük ve düdüğün ucuna bir ateş başlatıcı magnezyum ferro çubuk ekledim ve herzamanki gibi ilk çalışmamı kadim dostum Gencer'e yolladım model onun beğendiği bir modeldi rat 5 ile 7 arası bir şey olsun dedi bende zurnada peşrev olmaz ne çıkarsa bahtına hesabı diyerek işe koyuldum iş bitince kendisine yolladım oda kullanmaya fırsatı olmadığından geçen sezon kullanmamış aynı zamanda oğlunun av eşyalarına olan merakından bıçağı kaldırıp saklamış ki öyle saklamış kendi bile bulamamış

geçen bayram görüşmemizde test ettiğini ve beğendiğini söyledi bu da bana yetti
Çelik :Eski bir eğe w1
Kabza :Wenge
Kılıf : Kösele
Kalınlık: 6 mm
Uzunluk : 30 cm
Sertlik 60 HRC
resim yuklemek
jpg upload
ücretsiz resim barındırma