Alıntı yapılan: nebiuysal - 30 Eylül 2015, 17:11:46Bu.bant zımparanin maliyeti nedir nereden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirimben EGE bant diye bi firmadan alıyorum,kaliteli zınparalar var 3M de satıyor.
Bu.bant zımparanin maliyeti nedir nereden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirim
taner abi bu 3m zımpara denedinemi hiç bu ara kafayı 3m zımpara ya taktım bulabilirsem bir denemek istiyorum
Alıntı yapılan: taner çiçek - 30 Eylül 2015, 18:20:58Alıntı yapılan: nebiuysal - 30 Eylül 2015, 17:11:46Bu.bant zımparanin maliyeti nedir nereden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirimben EGE bant diye bi firmadan alıyorum,kaliteli zınparalar var 3M de satıyor. Zannımca arkadaş makineden bahsediyor Taner Usta
Bu makinen de mükemmel abi çok mantıklı çok sağlam ve iş gören bir yapı tipi var. Alt tablası olsun dik taşlama tablası boyu olsun herşeyi yerli yerinde MAŞAALLAH.
çok iyi memnunun.3m nin cubitron ll. Çok iyi aşındırıyor 40 kumu özellikle öneririm suyada dayanıklı. Sert metaller ve kromlar için öneriyolar. Perdah içinde tırsak serisi var.
Forum içinde yapılan en sevdiğim makinelerden biri. Ama yeni makineyi bekliyorum.
ustam ben geldiğimde görürüm desene.
Emeğine sağlık Taner usta'm...