Bıçak Sanatı - Forum

bushcraft bıçak model çizimi

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
Ynt: bushcraft bıçak model çizimi
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2014, 13:19:07 »
Yuvarlak bir masa var herkes bıçağını koyup oturuyor. Merak etmeyin.  :D
abi peki masanın başında bu gizli tarikatın ayinleri felanda oluyor mu  :))
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2014, 13:24:28 »
Gizli ayin olarak arkansas taşlarımızı çıkartıp bıçak bileme töreni yapıp kolumuzdaki kılları kesiyoruz.
Sefa üstadın bıçak bileme videosundaki gibi kesilmesi gerekiyor.   :D :D :D
Okinawian

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2014, 13:26:18 »
Gizli ayin olarak arkansas taşlarımızı çıkartıp bıçak bileme töreni yapıp kolumuzdaki kılları kesiyoruz.
Sefa üstadın bıçak bileme videosundaki gibi kesilmesi gerekiyor.   :D :D :D
eyvah abi dünyanın sınırları dışına çık bilgi sızdırdın seni yakalarlar yok ederler  :))
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2014, 13:28:34 »
eyvah abi dünyanın sınırları dışına çık bilgi sızdırdın seni yakalarlar yok ederler  :))
Isıl işlem fırınlarında ne yaktığımızı zannediyorsun Devrim  >:D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #24 : 06 Ekim 2014, 13:31:26 »
hee bende diyordum öyle çeliği yakıyolar makıyolar nasıl sertleşcekmiş hep kıllanıyordum bak demekki haklıymışım ::)  :))

« Yanıtla #25 : 06 Ekim 2014, 20:02:47 »
sefa ustam bu özel üye neye göre belirleniyor merak ettim yanlış anlaşılmasın hani bıçak yapan ustalarımız felan mı özel üye oluyor
Özel üyeliğe yükseltme işleminin standart bir prosedürü yok. Üye olan ve üyeliğini "nitelikli" olarak devam ettirebilen herkesi zaman zaman özel üyeliğe yükseltiyoruz. Bu işlemi, forumun yönetimini üstlenen hepimiz yapabiliyoruz, ancak zaman zaman bu işlemi unuttuğumuz da oluyor. Durum böyle

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #26 : 07 Ekim 2014, 00:24:27 »
anladım Sefa ustam bilgilendirme ve özel üye yükselttiğiniz için teşekkür ederim  ^-^

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #27 : 07 Ekim 2014, 10:35:30 »
sefa ustam bu özel üye neye göre belirleniyor merak ettim yanlış anlaşılmasın hani bıçak yapan ustalarımız felan mı özel üye oluyor
Özel üyeliğe yükseltme işleminin standart bir prosedürü yok. Üye olan ve üyeliğini "nitelikli" olarak devam ettirebilen herkesi zaman zaman özel üyeliğe yükseltiyoruz. Bu işlemi, forumun yönetimini üstlenen hepimiz yapabiliyoruz, ancak zaman zaman bu işlemi unuttuğumuz da oluyor. Durum böyle

bende ilk zamanlar bayabi unutulmuştum :D :D ozamanlar diyorumki acaba kaç bıçak yapınca özel uye olucam  :) ben olayı bıçak sayısına baglamıştım.aklımda bikaç çakı almak vardı vitrin bölumu açılınca yuzzlerce çakı bıçak modeli çıkmasını bekliyodum heycan insanın hayal gucunude etkiliyo :)
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2014, 10:37:58 Gönderen: mehmet&renas »

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #28 : 07 Ekim 2014, 10:37:16 »
bende ilk zamanlar bayabi unutulmuştum :D :D ozamanlar diyorumki acaba kaç bıçak yapınca özel uye olucam  :) ben olayı bıçak sayısına baglamıştım
:D  :D  :D Bıçak sayısına bağlasalardı ben hala olamamıştım.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #29 : 07 Ekim 2014, 11:31:46 »
bende ilk zamanlar bayabi unutulmuştum :D :D ozamanlar diyorumki acaba kaç bıçak yapınca özel uye olucam  :) ben olayı bıçak sayısına baglamıştım
:D  :D  :D Bıçak sayısına bağlasalardı ben hala olamamıştım.

+ 1  ^-^
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.