önemli olan insanların hakkında ne düşündükleri değil senin kendini ne olarak gördüğündür nasıl hissettiğindir
Alıntı yapılan: devrim - 05 Ekim 2014, 21:16:17önemli olan insanların hakkında ne düşündükleri değil senin kendini ne olarak gördüğündür nasıl hissettiğindir sana mesaj atarım istersen okursun.Edit:Okuduysan haklımıymışım Devrim kardeş.
Forumda kendimi anlatan bir yazı yayınladım ama sadece özel üyelerin görebildiğim kısımda.Vefa borcu diyebiliriz bu yaptığıma.İnşallah "link bulan Osman" değilde "sevdiğim kardeşim-arkadaşım Osman" olarak anılırım.
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 05 Ekim 2014, 21:05:09Forumda kendimi anlatan bir yazı yayınladım ama sadece özel üyelerin görebildiğim kısımda.Vefa borcu diyebiliriz bu yaptığıma.İnşallah "link bulan Osman" değilde "sevdiğim kardeşim-arkadaşım Osman" olarak anılırım.Bu özel üyelerin görebildiği bölüm nerede bende göre biliyormuyum acaba osman bey.
sefa ustam bu özel üye neye göre belirleniyor merak ettim yanlış anlaşılmasın hani bıçak yapan ustalarımız felan mı özel üye oluyor