Bıçak Sanatı - Forum

Uzun bir Aradan Sonra

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
    • verified ladies for private dating
  • Meslek: Kaptan
  • Yer: Istanbul
Uzun bir Aradan Sonra
« : 03 Ekim 2014, 22:48:56 »
Epeyce bir süre tatil ve peşinden gelen zorunlu bir seyahat sonrası dün gece Bülentin de ufak dokunuşları ile tamamladığımız bıçak görüşlerinize sunulur N695 ve corian ikilisi.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Uzun bir Aradan Sonra
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2014, 22:52:53 »
Eline sağlık abi.İşçilğe diyecek yok ama ne yazık ki kabzanın şeklini beğenmedim.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2014, 22:58:50 »
Eline sağlık ustam. Sevdim ben bunu.
Okinawian

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2014, 23:01:19 »
Adem bey ellerinize sağlık bıçağı herhalde kendiniz için yaptınız sırttaki parmak oyuntusu ve kabze özel istek olduğu izlenimini verdi. Kabzede eski bir hava var yaşımdan dolayı olacak bende beğendim  :2up gençler kızmasın, kurban bıçağı yapaksınız anlaşılan güle güle kullanın.
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2014, 23:06:35 »
Eline sağlık abi.İşçilğe diyecek yok ama ne yazık ki kabzanın şeklini beğenmedim.
Teşekkür ederim kabza tabiki zevk meselesi ama ele mükemmel oturuyor.
Eline sağlık ustam. Sevdim ben bunu.
Teşekkürler.
Adem bey ellerinize sağlık bıçağı herhalde kendiniz için yaptınız sırttaki parmak oyuntusu ve kabze özel istek olduğu izlenimini verdi. Kabzede eski bir hava var yaşımdan dolayı olacak bende beğendim  :2up gençler kızmasın, kurban bıçağı yapaksınız anlaşılan güle güle kullanın.
Teşekkür ederim kendim için değil sipariş üzere yaptım alan kişi de çok beğendi hem kurbanda kullanacak hem mutfakta kullanacak

yasin

• 842
  • yasin er
  • Yer: ankara
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2014, 23:29:27 »
O zaman alan kişi güle güle kullansın  ^-^
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2014, 23:45:45 »
Ellerinize sağlık. Güzel iş görür.

« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2014, 02:18:17 »
Adem Bey ne zamandır yoktunuz, özlettiniz kendinizi. Bıçak tam bir iş bıçağı olmuş ama imzayı Sizin gibi yetenekli bir insana hiç yakıştıramadım, çok daha iyisini yapabilirdiniz  ;). Bülent'e de aşkolsun ben onu titiz diye bilirdim, O da izin vermemeliydi  ;) Ellerinize sağlık.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2014, 13:29:58 »
Adem Abi gaddar ve heybetli bir bıçak olmuş ellerinize sağlık hoşuma gitti fazla bakarsam yüzümü karartıp isteyeceğim haa :D :2up
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2014, 13:34:33 »
ellerine sağlık ustam
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2014, 21:44:07 »
ellerinize sağlık ustam :)
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #11 : 07 Ekim 2014, 00:36:30 »
Ellerinize sağlık. Güzel iş görür.
Teşekkür ederim :)
ellerine sağlık ustam

Teşekkür ederim.
Adem Abi gaddar ve heybetli bir bıçak olmuş ellerinize sağlık hoşuma gitti fazla bakarsam yüzümü karartıp isteyeceğim haa :D :2up
Evet biraz haybetli öyle istendi.
Adem Bey ne zamandır yoktunuz, özlettiniz kendinizi. Bıçak tam bir iş bıçağı olmuş ama imzayı Sizin gibi yetenekli bir insana hiç yakıştıramadım, çok daha iyisini yapabilirdiniz  ;). Bülent'e de aşkolsun ben onu titiz diye bilirdim, O da izin vermemeliydi  ;) Ellerinize sağlık.
Evet uzun süredir yoktum önce bir ay  kadar tatil yaptım peşimden de annem bir kaza sonucu yaralandı bir aydan fazla bir sürede onun la ilgilendim zorunlu izin alarak. Yetenek konusun teveccüh gösterdin teşekkürler ama burda yetenek kazanıcam inşallah, gelelim imza konusuna işte o da dananın kuyruğunun koptuğu yer, bil bakalım neden ?
Ben güzel yazamam diye Bülente yazdırdım  :D

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #12 : 07 Ekim 2014, 00:37:46 »
ellerinize sağlık ustam :)
ellerine sağlık ustam
Teşekkür ederim :)

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2014, 00:46:16 »
rica ederim de dün soracaktım araya bir şey girdi unuttum bu kabzaya yakın duran oyuk görsel amaçlı mı yoksa bir inceliği mi var  O:-)
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2014, 01:01:11 »
rica ederim de dün soracaktım araya bir şey girdi unuttum bu kabzaya yakın duran oyuk görsel amaçlı mı yoksa bir inceliği mi var  O:-)
Baş parmak destek oyuğu.

« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2014, 01:05:03 »

Evet uzun süredir yoktum önce bir ay  kadar tatil yaptım peşimden de annem bir kaza sonucu yaralandı bir aydan fazla bir sürede onun la ilgilendim zorunlu izin alarak. Yetenek konusun teveccüh gösterdin teşekkürler ama burda yetenek kazanıcam inşallah, gelelim imza konusuna işte o da dananın kuyruğunun koptuğu yer, bil bakalım neden ?
Öncelikle Anne'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Diğer konuya bir şey diyemiyorum  :-X

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2014, 01:06:40 »

Öncelikle Anne'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Diğer konuya bir şey diyemiyorum  :-X
Sağol teşekkürler Sefa usta diğer konuyu Bülent duymasın  :D

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2014, 01:08:11 »
evet ustam anladım tam mutfak bıçağı olmuş bu birde yine az önce yazacaktım arada kaynadı annenize geçmiş olsun şuan bir sıkıntısı durumu var mı

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2014, 01:15:49 »
evet ustam anladım tam mutfak bıçağı olmuş bu birde yine az önce yazacaktım arada kaynadı annenize geçmiş olsun şuan bir sıkıntısı durumu var mı
Teşekkür ederim asansör kazası kabinle düşme sonucu bilekte ve topukta çok parçalı kırık artı bilek bölgesinde 15 cm kadar kesik nedeniyle ameliyat edildi şimdi istirahatte ama yaşlı olduğu için (80 yaş) tedavi çok uzun süreli bir tedavi ve sonucun ne olacağı bilinmiyor ancak iki üç ay sonra fikir verebilir.

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #19 : 07 Ekim 2014, 01:19:08 »
Teşekkür ederim asansör kazası kabinle düşme sonucu bilekte ve topukta çok parçalı kırık artı bilek bölgesinde 15 cm kadar kesik nedeniyle ameliyat edildi şimdi istirahatte ama yaşlı olduğu için (80 yaş) tedavi çok uzun süreli bir tedavi ve sonucun ne olacağı bilinmiyor ancak iki üç ay sonra fikir verebilir.
abi Allah acil şifalar versin...