Bugün profilim ısıl işlem için Sevgili Taner ustama doğru yola çıktı.Malum elimde şuan yapacak bir işim de kalmamıştı.Pc de liner,g10,vulkanize fiber işlerini araştırırken micarta kabzeli bıçaklara denk geldim.Eylem ve Emre ustalarımın konularını incelediğim sırada bu Liner malzemede özellikle de renk konusunda Türkiye de çeşit azlığından bahsederek istersek Bu işi 2-3 kat kumaşla da yapabileceğimizi söylüyorlardı.Boş zamanımı nasıl değerlendireceğimi düşünürken aklıma Micarta denemesi geldi.Evde kumaşlık eski bir giysi araştırdım ve bir adet kot pantolonu elime geçirdim.Makasla göz kararı düzgün parçalar kestim.üst üste 12 kat olmak üzere 2 tane demet oluştu.Epoksiyi Salim ustamın tavsiyesiyle hızlı kuruyan şırınga modellerden almıştım.Bilindiği üzere içerisinde az bir miktar bulunuyor.Bende denemi Pattex deniz tutkalıyla yapmaya karar verdim.tahtanın üzerine naylon bir parça koydum, 1 tanede sürmede kullanmak üzere eski bir diş fırçası elime geçirdim.kumaşların üzerlerine dökerek fırçayla yedirip katmanın bir demetini bitirdim.elimde eldiven olmayınca sadece 1 tanesini bitirebildim.güzelce sarıp bir takoz parçasıyla sıvazladım.2 tane tahta arasına 3 adet işkenceyle güzelce sıktım ve 45 derece eğimli bir yerde 3 saat boyunca kurumasını bekledim.buarada da sabah küçük bir bıçağın sapını kırmıştım.Buna sanırım gürken ağacından da bir kabze yaptım.