Bıçak Sanatı - Forum

Ahşap Tedariği

mesenkar

• **
  • 72
  • Meslek: elk tesisatcısı
  • Yer: kırsehir
Ahşap Tedariği
« : 20 Eylül 2014, 09:20:29 »
Sap malzemesi endonezya ceviz ağacı satan adam işleyebilecenmi kardeş dedi bi an ramiz dayıyla konusuyom sandım bide gece çalışmanın verdiği sersemlikle ve sonra dedim ki gerekirse tornaya sokarız dayı  :-[ öyle deyince de adam şaşırdı  :2up
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 20:48:27 Gönderen: sefaçabuk »

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
Ynt: Ynt: 4110 çelik ısıl işlem?
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2014, 10:02:42 »
Sap malzemesi endonezya ceviz ağacı satan adam işleyebilecenmi kardeş dedi bi an ramiz dayıyla konusuyom sandım bide gece çalışmanın verdiği sersemlikle ve sonra dedim ki gerekirse tornaya sokarız dayı  :-[ öyle deyince de adam şaşırdı  :2up

Bu ağacın ölçüleri ve fiyatı ne kadarmış acaba, çıkardığınız profillerde çok güzel olmuş ellerinize sağlık  :2up
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

mesenkar

• **
  • 72
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2014, 10:45:51 »
Hocam 2cmx20cmx50cm olarak aldım 10 tl

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2014, 11:54:00 »
kabzayi zimparalayip yagladiginizda iyi desen veriyorsa işlerken de sert ise fiyat bedava diyebilirim
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

mesenkar

• **
  • 72
« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2014, 14:27:04 »
Ustam desenleri çok güzel aldığım yerde çok tuhaf parçalar vardı muazzam desenler ama en çok bu hoşuma gitti tuhaf 10x10x150cm kızılcıklar 20 lira kiraz 5x10x50cm 10lira yılan agacı aynı olçulerde 20 lira şimşir aynı olçulerde 5 lira daha sayamadığım abes ağaç türleri adam sanki işportacı gibi ne vereyim ağbime diye karşıladı yalnız dediğ kadar var ağaç çok sert tam masif kok bi agara ala uykulu ugrasınca kendimi bıçak ağzı açıyorum zannettim resimleri çekip koyacam lazım olan olursa yardımcı olmaya çalışırım

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #5 : 20 Eylül 2014, 14:37:28 »
Yılan ağacı 20 simsir 5 mi ??? irtibatı koparmayalim üstat :2up
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #6 : 20 Eylül 2014, 15:07:10 »
eline sağlık çalışmalar güzel gidiyor. Bu arada şu kabze temincisini ben de çok merak ettim. Fiyatlar süper  :2up

yasin

• 842
  • yasin er
« Yanıtla #7 : 20 Eylül 2014, 15:08:56 »
Fiyatları banada çok uygun geldi sakıncası yoksa nerden temin ettiğinizi söyleyebilirmisiniz yada irtibat telefonu verebilirmisiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler  :2up

mesenkar

• **
  • 72
« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2014, 18:37:02 »
Hocam adamlar. Lamineci ihrac ediyolar sğlam lamineydi tukkanın adı aynı zamanda kereste falan fıstık orman urunleride satıyolar her tur agac var ellerinde bide katalog koymuşlar duvara çeşitte sınır yok malzemeyi öyle abartılı satmıyorlar haftaya yine gideceğim resimleri çekip buraya eklerim

yasin

• 842
  • yasin er
« Yanıtla #9 : 20 Eylül 2014, 19:48:25 »
Firma ismi ve irtibat telefonunu paylaşırsanız çok makbule geçer tüm arkadaşların da işine yarar şimdiden ilginize teşekkürler.

mesenkar

• **
  • 72
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2014, 20:33:39 »
Tmm ustam en kısa zamanda bugün kart alacaktım gececi olduğm için bayağ kafam dağınıktı unuttum

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #11 : 20 Eylül 2014, 20:40:55 »
Yılan ağacı kiloyla $ üzerinden satılıyor ?  Eğer bir yamuk yok ise, bu fiyata dükkanda ne varsa forumca boşaltırız. Çelikten sonra bir de ağaç organizasyonu geliyor gibi.

Ustam desenleri çok güzel aldığım yerde çok tuhaf parçalar vardı muazzam desenler ama en çok bu hoşuma gitti tuhaf 10x10x150cm kızılcıklar 20 lira kiraz 5x10x50cm 10lira yılan agacı aynı olçulerde 20 lira şimşir aynı olçulerde 5 lira daha sayamadığım abes ağaç türleri adam sanki işportacı gibi ne vereyim ağbime diye karşıladı yalnız dediğ kadar var ağaç çok sert tam masif kok bi agara ala uykulu ugrasınca kendimi bıçak ağzı açıyorum zannettim resimleri çekip koyacam lazım olan olursa yardımcı olmaya çalışırım
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2014, 20:47:04 »
O fiyata yılan ağacı ha?  ??? Çok tuhaf. Bakalım ne olacak...

yasin

• 842
  • yasin er
« Yanıtla #13 : 20 Eylül 2014, 20:48:56 »
Aynen öyle acayip iştahım kabardı ne kadar çeşit varsa 3 - 5 bıçaklık almayı düşünüyorum daha deseni görür görmez kafaya koymuştum.

yasin

• 842
  • yasin er
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2014, 23:38:35 »
Tmm ustam en kısa zamanda bugün kart alacaktım gececi olduğm için bayağ kafam dağınıktı unuttum

Mesenkar bey yokmu ağaç firması ile ilgili gelişme özelden veya buradan firma adı veya telefon paylaşırsanız çok makbule geçer.  İşleriniz yoğunsa bayram sonrasıda olur olmadı bir kırşehir yapalım.  ^-^

mesenkar

• **
  • 72
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2014, 15:36:09 »
Evet sayın yasin ustam bugun gittim tukkanın adı sagırogluymus malzemenin ve katalogun resmini cektim forumdan bahsettim yardımcı oluruz ağam dediler başlıyorum

mesenkar

• **
  • 72
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2014, 15:43:05 »
Hocam burdakilerin hep si elinde olan mallar tek tek cekmeye usendim 10 ila 30 lira arası degişiyo bazıbtropik falan modelleri gittiğimde getirrim diyor ağbimiz eger alım olursa en azından marangozun 1-2 saplık malzemeyi 40 tlye satmasından ucuza gelir artı bi haberim daha var burda gomalak cilası kullanan ustalarım varsa temin ederim 10 gr 1 lira 1 litre ispirto 5 lira bikac ceşit asit turu falan var markalamada kullanmak hamon yapmak için kullanılabilecek vede araştırmamı istediginiz bişey varsa bakabilirim

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #17 : 27 Eylül 2014, 15:47:01 »
Teşekkürler. Elinize sağlık.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18 : 27 Eylül 2014, 16:31:04 »
Bu ahşapçı iyi oldu gerekirse kırşehir yakın :))
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

mesenkar

• **
  • 72
« Yanıtla #19 : 27 Eylül 2014, 17:30:48 »

Mesenkar bey yokmu ağaç firması ile ilgili gelişme özelden veya buradan firma adı veya telefon paylaşırsanız çok makbule geçer.  İşleriniz yoğunsa bayram sonrasıda olur olmadı bir kırşehir yapalım.  ^-^
Bu ahşapçı iyi oldu gerekirse kırşehir yakın :))

Ustam mekan kayseride ??? Ayın 2 sinde Allah izin verirse organizenin hurdalıgna bide burdaki serbes bolgenin hırdavatçılarına gidecem serbes bolgede kdv yok bildiğim burda  herkes orda alışveriş yapıyo

Sayın yasin agbim ben gene kart almayı unuttum ama nete sağıroğlu lamine kayseri yazdınmı adamların 2 sulale altına kadar telefon numaraları cıkıyo bunların organizede fabrikaları var olmadı zaten eleman arıyolar ordan cıkar oraya girer daha detaylı aaraştırırım ??? Aman yarebbi memlekette neler varmıs dedirtti adamlar bana bide bu ara kpss ye calışmaktan gec yanıtladım kusura bakmayın saygılarımla
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 17:38:26 Gönderen: mesenkar »