Yanlış anladığım ve forum üyelerini üzdüğüm için yine özür diliyorum çok üzgünüm hamlığıma ve cahilliğime verin böyle böyle öğrenecem siz ustalarımın rehberliğin de.
Arkadaşlar peki üretici firmalara mail atsak onlara sorsak söylemezler mi acaba ? bu arada w 2 hamon çıkan oluyordu değilmi
Alıntı yapılan: fatihaydın - 02 Ekim 2014, 17:12:44Arkadaşlar peki üretici firmalara mail atsak onlara sorsak söylemezler mi acaba ? bu arada w 2 hamon çıkan oluyordu değilmiEvet W2 çok güzel hamonlara izin veren çelik.Firmalarda sır gibi saklayıp söylemiyormuş.
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 02 Ekim 2014, 17:21:17Alıntı yapılan: fatihaydın - 02 Ekim 2014, 17:12:44Arkadaşlar peki üretici firmalara mail atsak onlara sorsak söylemezler mi acaba ? bu arada w 2 hamon çıkan oluyordu değilmiEvet W2 çok güzel hamonlara izin veren çelik.Firmalarda sır gibi saklayıp söylemiyormuş. tahmin ettimde yinede sorayım dedim,aslında analizde çıkan sonuçlara göre bizde marka olarak testte belli olan eğelerden edinmeye çalışırız o bile tam sonuç vermeye bilir her dönem aynı malzeme ile çalışıp çalışmadıklarını bilemeyiz.
Alıntı yapılan: fatihaydın - 02 Ekim 2014, 17:36:56Alıntı yapılan: Osman Kurt - 02 Ekim 2014, 17:21:17Alıntı yapılan: fatihaydın - 02 Ekim 2014, 17:12:44Arkadaşlar peki üretici firmalara mail atsak onlara sorsak söylemezler mi acaba ? bu arada w 2 hamon çıkan oluyordu değilmiEvet W2 çok güzel hamonlara izin veren çelik.Firmalarda sır gibi saklayıp söylemiyormuş. tahmin ettimde yinede sorayım dedim,aslında analizde çıkan sonuçlara göre bizde marka olarak testte belli olan eğelerden edinmeye çalışırız o bile tam sonuç vermeye bilir her dönem aynı malzeme ile çalışıp çalışmadıklarını bilemeyiz.büyük firmalar genelde stoklu çalışır ve belli kalitenin altına düşmezler yani 1940 da ne kulanıyorsa şimdide aynısını kulanırki müşteri kitlesini kaybetmesin[/quoteo zaman kaliteli olarak belirtilen eğelerden alabiliriz.peki ceta form nasıl acaba bilen varmı?