sen bana abi diyorsun ben sana abi diyorum biz ortada buluşup arkadaş mı desek napsak acep
Alıntı yapılan: devrim - 20 Eylül 2014, 00:27:10sen bana abi diyorsun ben sana abi diyorum biz ortada buluşup arkadaş mı desek napsak acep İyi fikir.
Alıntı yapılan: SertacMezereli - 20 Eylül 2014, 00:34:58Alıntı yapılan: devrim - 20 Eylül 2014, 00:27:10sen bana abi diyorsun ben sana abi diyorum biz ortada buluşup arkadaş mı desek napsak acep İyi fikir. ama böyle de olmaz ki ben en iyisi sana usta diyim sende bana ne dersen de çünkü senin süper eserlerin var benim sadece internetim:
Alıntı yapılan: devrim - 20 Eylül 2014, 00:36:33Alıntı yapılan: SertacMezereli - 20 Eylül 2014, 00:34:58Alıntı yapılan: devrim - 20 Eylül 2014, 00:27:10sen bana abi diyorsun ben sana abi diyorum biz ortada buluşup arkadaş mı desek napsak acep İyi fikir. ama böyle de olmaz ki ben en iyisi sana usta diyim sende bana ne dersen de çünkü senin süper eserlerin var benim sadece internetim:valla ilk fırsatta başlıycam sana söz olsun Usta olmak için daha çook bıçak yapmam gerek. Bi başla sen devamı gelir elbet.
Sertaç, düz olan taraftaki eğenin dişlerini tamamen yok etseydin, ağız kalitesini olumlu yönde etkileyecekti. Eline sağlık, sap çok yaratıcı olmuş.