Bıçak Sanatı - Forum

Spyderco Bileme Aleti

Mücahit

• *
  • 12
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: TRABZON
Spyderco Bileme Aleti
« : 19 Eylül 2014, 15:33:20 »
Ben bu aleti yeni aldım. Görüş bildirecek olursam ben şimdiye kadar bu kadar iyi tasarlanmış ve  iyi bileyen bir taş görmedim. tabiki belli kalitedeki çeliği kastediyorum.  merak eden varsa bilgi verebilirim.
HİGH CARBON STEEL

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: Spyderco Bileme Aleti
« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2014, 15:46:44 »
evet bended de var epey kullanışlıdır ama bant zımparada 2 hamlede bileme yapınca bu aletler pek cazip gelmiyo ;D

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2014, 21:01:44 »
abi fotoğraf koymadınız mı ben mi göremedim  ::)
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2014, 23:29:46 »
Alet bende de gözükmüyor resimleri göremiyorum.   :-[
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2014, 23:34:34 »
Resim konulmamış ben ekleyeyim.

Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

yasin

• 842
  • yasin er
« Yanıtla #5 : 19 Eylül 2014, 23:40:40 »
Osman bey elinize ve bilginize sağlık site içi ve dışı arama motoru gibisiniz google halt etmiş sizin yanınızda çokda hızlısınız hızır gibi yetişiyorsunuz diyorum. Sonra kızıyorsunuz yine kızmayın ben yeteneğinizden çok memnunum.  :2up

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2014, 23:47:18 »
Osman bey elinize ve bilginize sağlık site içi ve dışı arama motoru gibisiniz google halt etmiş sizin yanınızda çokda hızlısınız hızır gibi yetişiyorsunuz diyorum. Sonra kızıyorsunuz yine kızmayın ben yeteneğinizden çok memnunum.  :2up
abi aynı yorumlar bende foruma yeni girdiğimde yapıyordum  >:D şaka bir yana Osman abi hızlı ve bilgili bir insan tam bir şey soruyorum 10 saniye sonra pat hazır bilgi servis edilmiş önüme Osman abi seni de böyle kullanıyo gibi konuşuyoruz da kızmazsın inşallah bu davranışının çok iyi yönleri var yani seni tanımadan kafamda karakterini biraz tasarladım insanlara yardım etmeyi seven birisin çok kötü yanları da var bize araştırmayı bırakmıyorsun bizde haliyle normalinden daha fazla üşengeçlik yapıyoruz  ;)
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

yasin

• 842
  • yasin er
« Yanıtla #7 : 20 Eylül 2014, 00:00:45 »
Kendi cephemden hemen cevap vereyim ben kimseye emir cümlesi kurmam kurandan da hiç hoşlanmam ben astıma üstümede rica ederim buda benim prensibim ve üslubumdur. Sizin söylediğinizi üzerime almadım ama konuyu açan ben olduğum için cevap verdim bu onu yapanın ayıbıdır. Siz lütfen çizginizi bozmayın bunun karşılığını elbet bir yerde görürsünüz.İstemeden haddimizi aştıysak affedin burda konuşulanlar latife muhabbet gönüller hoş olsun gerisi hikaye.

Bu arada bileme aleti çok güzel miş.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 00:03:49 Gönderen: yasin »

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2014, 00:03:13 »
adamın açtığı konu yok oldu resmen yav
Ben bu aleti yeni aldım. Görüş bildirecek olursam ben şimdiye kadar bu kadar iyi tasarlanmış ve  iyi bileyen bir taş görmedim. tabiki belli kalitedeki çeliği kastediyorum.  merak eden varsa bilgi verebilirim.
ustam boyutlarını merak ettim ben ya size zahmet olmazsa yazar mısınız  ?

yasin

• 842
  • yasin er
« Yanıtla #9 : 20 Eylül 2014, 00:11:12 »
Bunlar görgü ve terbiye ile ilgili konular bunlara girmiyecem her kişi kendi kalitesini sergiliyor kişi kendini bilsin yeter sizde gönlünüzü ferah tutun yaptığınız işe değer veren arkadaş sayısı çok.

Mücahit bey sizde hakkınızı helal edin konunuzun seyrini devrim bey ile biraz bozduk ama niyetimiz kötü değil di bunun bilin.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 00:13:33 Gönderen: yasin »

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2014, 00:16:31 »
Teşekkürler ben hala zorunlu olmadıkça kimseye soru sormuyorum zahmet olmasın diye.
Not:Konudaki mesajlarımı gereksizliklerinden dolayı sildim.Yanıtlarınızı havada bırakmış sanmayın.Mücahit beyden tekrar özür diliyorum.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #11 : 20 Eylül 2014, 00:18:04 »
abi bende siliym bari gereksiz olanları  :D

Mücahit

• *
  • 12
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: TRABZON
« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2014, 01:06:11 »
taş boyları 17 santim. 40 ve 30 derecede bileme yapmaya olanak sağlayan açılı delikleri var. kullanımı oldukçada basit. kalite çok üst düzeyde fiyatıda tabi.. :) ..
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 01:11:37 Gönderen: Mücahit »
HİGH CARBON STEEL

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #13 : 20 Eylül 2014, 01:13:59 »
taş boyları 17 santim. 40 ve 30 derecede bileme yapmaya olanak sağlayan açılı delikleri var. kullanımı oldukçada basit. kalite çok üst düzeyde fiyatıda tabi.. :) ..
fiyatıyla kalitesine zaten bi baktım da o şimdilik benden uzak dursun abi  :D

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #14 : 20 Eylül 2014, 01:16:50 »
El melekesi en iyisi 15liralık taşla inanılmaz keskin bıçakların olur devrim.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #15 : 20 Eylül 2014, 01:24:39 »
abi biley olayını ben böyle taşla değilde hani şu bahsettiğim gezi var ya onun için yanımda taşınabilicek ufak aparatlardan felan düşünüyodum yani bide yıllardır biley taşı görmüşlüğüm bile yok  :D

Ismet Guney

• 667
  • 1968
« Yanıtla #16 : 21 Eylül 2014, 21:14:13 »
abi biley olayını ben böyle taşla değilde hani şu bahsettiğim gezi var ya onun için yanımda taşınabilicek ufak aparatlardan felan düşünüyodum yani bide yıllardır biley taşı görmüşlüğüm bile yok  :D

Falkniven DC4 tavsiye ederim ebatları  cepte tasımaya uygun kılıfı var ve kaliteli.
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #17 : 21 Eylül 2014, 21:18:42 »

Falkniven DC4 tavsiye ederim ebatları  cepte tasımaya uygun kılıfı var ve kaliteli.
abi bunu aklımda tutucam sağol

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2014, 21:19:24 »
DC4ü buralarda bulamazsan bauhauslarda satılan bileme taşının birde küçük versiyonu var ondanda temin edebilirsin.Dc4 daha kaliteli ama pahalı illa Dc4 istersen yurtdışından 25-30$+kargoya gelir.
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 21:23:25 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #19 : 21 Eylül 2014, 21:27:47 »
DC4ü buralarda bulamazsan bauhauslarda satılan bileme taşının birde küçük versiyonu var ondanda temin edebilirsin.Dc4 daha kaliteli ama pahalı illa Dc4 istersen yurtdışından 25-30$+kargoya gelir.
abi ona baktım ben 28.50 dolar +kargo demişler birazcık geri adım attım çünkü kredi kartı yok ya öyle getirtemem yani senin dediğin taşı ne yazsam bulurum abi