Öncelikle ellerine sağlık. Klasik ile modern karışımı bıçak olmuş. Kabza da klasik bir bowie kabzası mı olsaydı acaba
Salim ustam ilk defa elime venge geçince ve işledikçe çıkan damarları görünce dayanamadım böyle oldu

Harika olmuş. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim
kabza işçiliği çok güzel görünüyor ustam sadece kan oluğunun kenarlarıni biraz daha yumuşatsan nasıl olurdu acaba
Teşekkür ederim hemşerim kan oluklarını frezede açınca uygun çakı bulamadım elde yapmakta zor geldi açıkcası ama birdahaki sefere inşallah.
İşçilik şahane form bence güzel sapı falan ben beğendim. 
Yalnız bu kadar emeği 420 gibi çeliğe harcamasaydınız keşke.
Teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim malzeme olarak ne önerirsiniz.? Yakında m390 ler gelecek kısmet

Çok güzel bir işçilik kabza görselliği üst düzeyde namluyada itina gösterildiği belli oluyor.benim eleştirim bu taşlama stili bu bıçağı çok ucuz göstermiş tam taşlama yada ince bir rikasso bu bıçağın gerçek değerini ortaya çıkarırdı sırta bir yalancı ağızda fena olmazmış..Tarık yinede ilk bıçak için çok fazla artıları var ve moral verici güzellikte ileride harika bıçaklar bekliyoruz senden..
Teşekkür ederim Kaya abi bu biraz da bana tecrübe oldu söylediklerin birazadaha profesyonelce inşallah ileride. Inşallah dediğin gibi ilerisi parlak olur