Mesele nasıl buraya geldi anlamış deilin
Mesele Bi parça celikti ama marangozdan almam 15tl ye çelik yokki ustam marangozda
Marangoz 15 liraya 4.5mmx3.7cmx25cm D2 satıyor siz 3mm ck67 alalım diyorsunuz zaten D2 ile Ck arasında fiyat farkı büyük birde kar,stok maliyeti ve işçilik konulunca fiyat normalleşiyor.Banada ilk önce pahalı gibi gelmişti ama bu işi para kazanmak için yapıyor olsaydım bende 3 aşağı 5 yukarı bu paraya satardım.
forumda bulabileceğim birini soruyorum ben sayın ustaların m.marangozdakiler çok pahalı
Çok yakın tanıdığınız değilse, kimse kimseye parası karşılığında bile çelik vermez. Birisi belki ihtiyacından fazla almıştır ve mali yükünü azaltmak için elindeki fazla çeliği satar. Ama o 40 yılda bir olur...
Bıçaklık çelik bulması -sizin de tecrübe ettiğiniz gibi- zordur. En pahalı malzeme bulunmayan malzemedir, bunu asla unutmayınız!
Sizin konumunuzda olan biri için, mehmetmarangoz sitesi bulunmaz hint kumaşıdır. Ayrıca Sayın a.yüce'ye sonuna kadar katılıyorum. Sizin lama değil, hazır kesilmiş profil alarak işe başlamanız daha iyi olur... Şansınıza mehmetmarangoz kesilmiş profil de satıyor.
Özetle mehmetmarangoz sitesi sizin için en iyi seçenek. Üçe beşe bakmadan alın gitsin!